reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Chyba upały doskwierają, że tutaj taka cisza.. W czwartek idę do swojego lekarza, mam z Nim sporo do pogadania.. Czy któraś z Was była na innym leku niż clo do inseminacji?

M26, ja na cło nigdy nie byłam, za to mam doświadczenia z gonalem i puregonem- gonadotropinamy w postaci zastrzyki w brzuch. Dobrze na nie reagowalam;)

Dzięki, bo właśnie też o tym musze z lekarzem porozmawiać, bo po jednym pecherzyku po każdej stronie to mało plus ten cykl tez raczej bardzo bardzo słabo.

Dzięki, bo właśnie też o tym musze z lekarzem porozmawiać, bo po jednym pecherzyku po każdej stronie to mało plus ten cykl tez raczej bardzo bardzo słabo.

Ale uwazaj bo nie wiem jak w Polsce jest ale chyba nie ma redukcji wiec jsk za duzo bedziez miała to ci odmówią IUI

Wh mojej wiedzy do iui jeden pecherzyk jest jak najbardziej ok. Przy 2 masz prawo odmowic podejścia ze wzgledu na ciaze mnoga. To nie ivf zeby hodowac ich wieksza ilosc:) w normalnym cyklu tez hodujemy 1 max 2.

M26 ja tez brałam clo ale za mocno zareagowałam i miałam hiperke.
Dostałam wieczorem gorączki :/ wiec leki poszły w ruch .
Niebajko przeszło Ci już?

reklama
O cholera Marzen czyli jakis wirus faktycznie Cie dopadl:(((

Nie... mi nie przeszlo:/ dzisiaj wstalam bez glosu:/ gardlo czerwone, odrywa sie wszystko, dzisiaj chyba ostatni dzien w pracy w tym tyg. Trzeba uruchmic jelitowke...:p

Do góry