reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Queen Ty moze mnie nie, ale ja Cie pamietam:) i jakis czas temu zagladnelam na wątek adopcyjny i Cie tam zobaczyłam. Bardzo milo, ze sie odezwalas i to z ciepłymi słowami dla Magdy i calej reszty:) Mam nadzieje, ze cala procedura szybko przeleci i poznacie Wasz Cud, który zabirzecie do pelnego milosci domu:)
Wszystkiego co najlepsze!

Stacy trzymaj sie!! Bole @ mam do teraz;)

I lepeiej w pierwszym trymestrze nie bedzie hahaha ciągła miesiaczka i kac - matko jak dobrxe ze to za mna heheh

Stacy, jak ja Cię rozumiem. Tez mało jajka nie zniosłam jak czekałam na wyniki bety. Nawet poszłam wcześniej, z nadzieją, że wynik już będzie. I był. Wymarzony:-)

ja mam kota. właśnie gdzie on jest??:szok:
jest zaszczepiony, czysty, mam nadzieję że mi nic nie sprzeda;-)

Queen fajnie, że się odzywasz. oczywiście widzimy się na wątku adopcyjnym:-)

stecy &&&

zeźliłam się właśnie. zabolał mnie brzuch i uświadomiłam sobie, że ja mam jutro termin @ czy mogę zrobić te wszystkie badania w trakcie @? w sumie są to przeciwciała czy to może zafałszować wynik?

MagdaM u mnie w domu zawsze byly koty, psy i wiieele innych, a toxo nie przechodziłam;) teraz po prostu unikam kotow zeby mnie gdzieś jakis nie drapnal w trakcie zabawy;)

Dziewczyny ja na moja bete czekalam dlugo! Na przyrost od 7.30 do 18 !! masakra!

Aniko podrozniczko bociany widujesz? Jak powiedziałam N, ze szukam dla Was bocianow, to zapytal "a nie latwiej by bylo pojsc na pole kapusty? Tam sie dzieci znajduje :D"

Niebajko, Warmia to istne zagłębie bocianów!!! Dzis, przez 1,5godziby widziałam ich tu okolo 20.... zmowily się czy co?;p

Emenems Ty to jestes poza konkurencja, u Ciebie wszystko inaczej! ale sikance mialas ladne:):*
ja sikance odpuscilam calkiem:) od ponad roku nie mialam zadnego w rece:p

Aniko zbieraj bociany do wora:D
Ja wierzę, ze one dla Ciebie specjalnie sie eksponuja:D

reklama
Do góry