reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny supcio:))) wszystko planowo i jedno zmartwienie mniej:)

Kredko co do tarczycy Lumia ladnie wszystko napisala:) patrzylas w wyniki?

Lumia co u gina?

Aniko jutro bardzo prawdopodobne, ze wybuchną mi kciuki:D
Jak Twoj brat? O pare kilo zelastwa lżejszy mam nadzieje! !!

Dziewczyny jestem mistrzem aplikacji na telefon:p Chcąc polubić Wasze posty z tel. wciskałam opcje" Podziękuj" zamiast " Polub". Oczywiście kapnęłam się dopiero teraz :p
Aniko nudzę się trochę;/ Przeczytałam książkę i byłam na zakupach i aż jedną rzecz upolowałam ( piszę upolowałam ponieważ w naszej galerii ciężko znaleźć rzecz w dobrym stanie i na czasie, chyba spływają do nas wszelkie niechciane rzeczy z wielkich miast:p ).
Jutro od rana trzymam wielkie kciuki :)

Dostałam @ :-) także wizyta o czasie. Ułożyło mi :-)

no stecy to dobrze

anika &&&&&

ja nadal nie mam @ w nocy bolał mnie brzuch tak , że już się zbierałam żeby tabl p/b wziąć ale przeszło i zasnęłam. cały dzień spokój. jutro po pracy kupię najlepszy wywoływacz @ znany nam wszystkim;-)

buziaki dla Was:-)

Kredko czyli u ciebie tez @ szaleje. No mam nadzieję że to będzie ostatni @ w tym roku.

Ja jutro idę na 9 do lekarza. Ciekawa jestem jakie leki dostanę i jak to w ogóle wygląda.

Magda ciekawe co u ciebie z tym @?

Magdo cos czuje, ze @ niebawem Cie odwiedzi:)

Stacy kciuki za Twoja jutrzejsza wizyte i ustalenie planu dzialania:)

LIPIEC
1 – stacy – wizyta w Bocianie
2 - Emenems - usg genetyczne
2 - niebajka - hcg + progesteron
3 – anika11 – wizyta kwalifikacyjna
10 – enni – wizyta u gin
10 – kredka82 – podgladanko
10 - zuzik85 - wysoka beta
stacy - przygotowania do ivf
anika11 – przygotowania do ivf
lumia - iui
marzen88 - hsg