reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Przebudzilam sie wiec zagladnelan:p
Kredko pamietaj, ze ja dopiero zglebiam temat.. nie chcialam siac absolutnie paniki, tylko uczulic..
Jezeli mialas robione inne badania typu przeciwciala itd i wszystko wyszlo ok, to byc moze taki Twoj urok:) ale powinnas co jakis czas te badania powtarzac i pilnowac sprawy. Wg widelek labu moje tsh jest ok,ale okazuje sie ze powinnam miec nizsze z racji wieku itp.
Moze warto poszperac w internetach? dopytac kogoś madrego?

Niebajko a jakie te przeciwciala maja oznaczenie?? Ja jak wiadomo jestem totalna noga we wszystkich kwestiach medycznych...:-(

Kredko
Tsh, ft3, ft4, anty:tpo, tg.
Wszystkie razem dadza pelen obraz sytuacji;-)
Jezeli masz ponizej normy to lepiej zrob badania.

Tsh dla kobiet w ciazy powinno wynosic maks 2,5. Optymalna wartosc to 1-1,5.

Niebajko
Kredka ma racje. Siadaj na 4 litery wreszcie:p

Lumia jutto sprawdze tamte. Chyba mam zrobione ft3 i 4 mam killa strom a4 z roznymi badaniami wiec nie pamietam co tam dokladnie jest:-)

Lumia i marzen ja Wam bardzo wspolczuje tych infekcji bo ja mialam kilka razy i to swedzenie doprowadzalo do szału... bidulki jestescie. Oby Wam szybko pomoglo. A macie clotrimazolum masc? Bo ja pamietam ze zawsze ja uzywalam i mi pomagala. Poza tym proponuje Wam uzywac wkladek caly czas i plynu do hig. Intymnej bo u mnie odpukac to dziala.

reklama
Dziewdzyny, ja tak na szybko, bo godzina zero jutro o 10.00, więc nauki jeszcze trochę, a czasu :/ trzymac kciuki grupowo!!!

Stacy, dobrze, że @ nie zrobiła Ci psikusa :)

Marzen, mam nadzieję, że jutro w dobrym samopoczuciu rozpocznę wakacje :) odpoczywasz?

Lumia, kiedy egzamin? z czego? łączę się :)

widzę, że Niebajka już tu agitację zrobiła co do tsh - badajcie koniecznie!! u mnie wszytskie (tarczycowe) badania wyszły w normie, wiec ciekawa jestem, co powie lekarka w piatek. poki co femibion łykam sama :D

dziś tez wazny dzien dla mojego brata!!! trzymajcie za neigo kciuki! co za tydzien!!!

Do góry