reklama
niebajka
Fanka BB :)
Przebudzilam sie wiec zagladnelan
Kredko pamietaj, ze ja dopiero zglebiam temat.. nie chcialam siac absolutnie paniki, tylko uczulic..
Jezeli mialas robione inne badania typu przeciwciala itd i wszystko wyszlo ok, to byc moze taki Twoj urok ale powinnas co jakis czas te badania powtarzac i pilnowac sprawy. Wg widelek labu moje tsh jest ok,ale okazuje sie ze powinnam miec nizsze z racji wieku itp.
Moze warto poszperac w internetach? dopytac kogoś madrego?
Kredko pamietaj, ze ja dopiero zglebiam temat.. nie chcialam siac absolutnie paniki, tylko uczulic..
Jezeli mialas robione inne badania typu przeciwciala itd i wszystko wyszlo ok, to byc moze taki Twoj urok ale powinnas co jakis czas te badania powtarzac i pilnowac sprawy. Wg widelek labu moje tsh jest ok,ale okazuje sie ze powinnam miec nizsze z racji wieku itp.
Moze warto poszperac w internetach? dopytac kogoś madrego?
Kredko
Tsh, ft3, ft4, anty:tpo, tg.
Wszystkie razem dadza pelen obraz sytuacji;-)
Jezeli masz ponizej normy to lepiej zrob badania.
Tsh dla kobiet w ciazy powinno wynosic maks 2,5. Optymalna wartosc to 1-1,5.
Niebajko
Kredka ma racje. Siadaj na 4 litery wreszcie
Tsh, ft3, ft4, anty:tpo, tg.
Wszystkie razem dadza pelen obraz sytuacji;-)
Jezeli masz ponizej normy to lepiej zrob badania.
Tsh dla kobiet w ciazy powinno wynosic maks 2,5. Optymalna wartosc to 1-1,5.
Niebajko
Kredka ma racje. Siadaj na 4 litery wreszcie
kredka82
Lumia jutto sprawdze tamte. Chyba mam zrobione ft3 i 4 mam killa strom a4 z roznymi badaniami wiec nie pamietam co tam dokladnie jest:-)
Lumia i marzen ja Wam bardzo wspolczuje tych infekcji bo ja mialam kilka razy i to swedzenie doprowadzalo do szału... bidulki jestescie. Oby Wam szybko pomoglo. A macie clotrimazolum masc? Bo ja pamietam ze zawsze ja uzywalam i mi pomagala. Poza tym proponuje Wam uzywac wkladek caly czas i plynu do hig. Intymnej bo u mnie odpukac to dziala.
Lumia i marzen ja Wam bardzo wspolczuje tych infekcji bo ja mialam kilka razy i to swedzenie doprowadzalo do szału... bidulki jestescie. Oby Wam szybko pomoglo. A macie clotrimazolum masc? Bo ja pamietam ze zawsze ja uzywalam i mi pomagala. Poza tym proponuje Wam uzywac wkladek caly czas i plynu do hig. Intymnej bo u mnie odpukac to dziala.
stacy
Dostałam @ :-) także wizyta o czasie. Ułożyło mi :-)
reklama
anika11
Dziewdzyny, ja tak na szybko, bo godzina zero jutro o 10.00, więc nauki jeszcze trochę, a czasu :/ trzymac kciuki grupowo!!!
Stacy, dobrze, że @ nie zrobiła Ci psikusa
Marzen, mam nadzieję, że jutro w dobrym samopoczuciu rozpocznę wakacje odpoczywasz?
Lumia, kiedy egzamin? z czego? łączę się
widzę, że Niebajka już tu agitację zrobiła co do tsh - badajcie koniecznie!! u mnie wszytskie (tarczycowe) badania wyszły w normie, wiec ciekawa jestem, co powie lekarka w piatek. poki co femibion łykam sama
dziś tez wazny dzien dla mojego brata!!! trzymajcie za neigo kciuki! co za tydzien!!!
Stacy, dobrze, że @ nie zrobiła Ci psikusa
Marzen, mam nadzieję, że jutro w dobrym samopoczuciu rozpocznę wakacje odpoczywasz?
Lumia, kiedy egzamin? z czego? łączę się
widzę, że Niebajka już tu agitację zrobiła co do tsh - badajcie koniecznie!! u mnie wszytskie (tarczycowe) badania wyszły w normie, wiec ciekawa jestem, co powie lekarka w piatek. poki co femibion łykam sama
dziś tez wazny dzien dla mojego brata!!! trzymajcie za neigo kciuki! co za tydzien!!!
Podziel się: