reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik kciukasy za powodzenie iui :)

Smerfeta u nas to samo z psem, szczeka jak ktos zadzwoni do drzwi, jak cos stuknie itp. i budzi Juniora. Spi na dole u mamy ale rano jak przychodzi i wyjdzie na balkon gdzie spi Junior w wozku to zazwyczaj szczeknie do psa sasiada albo na kogos kto chodzi po ulicy. Nie wiem juz co z nim robic. Jak bedziesz po wizycie tresera to zdaj relacje, moze podkradne jakis pomysl ;)

reklama
Dziewczyny a moze Wasze psy sa po prodtu zazdrosne???:-(

Niebajko trzymamy kciuki za zuzik ale za Twoja bete takze:-) chociaz to tylko formalnosc;-)

Zuzik kciuki cisne! :*
Ja juz pod klinika..

Z pieskami chyba niezla walka Was czeka, duzo uwagi trzeba poswiecic, zeby poskromic rozgadane charakterki:) jestem bardzo ciekawa co trener poleci:)

Zuzik trzymam kciuki za owocne iui :))
Emenems coś wiem o tej zazdrości,mam 11 letniego syna i on też już potrafi zrobić mi sceny zazdrości! W końcu 11 lat był sam ,mam troszkę obawy jak to będzie jak maluszki pojawia się na świecie.Z drugiej jednak strony mam nadzieję że mój Oli pokocha rodzeństwo jak je zobaczy :) no chyba ze czeka mnie ciężka przeprawa :)

Wczoraj miałam badania prenatalne, z usg wszystko Oki,maluszki zdrowe :) czekam jeszcze za wynikami z krwi

Enni - cieszę się że wszystko w porządku :-)

Zuzik - &&&&& za IUI

Magda - przykra sytuacja, ale już masz załatwione.

A ja chyba jak na złość mam grypę żołądkową. Tak się źle czuje, a jeszcze musze się uczyć na jutrzejszy egzamin. :-(

Enni dzieki za wsparcie - u nas problem dochodzi tski ze maz nie powie jej " krzywda ci sie nie dzieje" tylko bedzie ja głaskał i głaskał i przez to utwierdzał w tym ze ona ma raje ... Coz, dobrze ze czesto jej nie widuje

Kredka mój pies zawsze był szczekliwy. Naczytalam się jednak że dziecko już w brzuchu słyszy szczekanie i jak się urodzi to nie będzie mu przeszkadzać. Ale to g...o prawda. A teściowa ciągle gada że dziecko musi się przyzwyczaić, tylko że nie widzi jak mała co chwile aż skacze gdy pies zaszczeka. Koleżanka, która kształciła się w pedagogice mówi że ten strach małej może odbić się na jej rozwoju, może być nerwowa, może się jąkac itd... brat podsunął mi pomysł i tego samego dnia wyszukal na necie szkołę tresury i tak się zaczęło :-) zaczynamy 01.07 :-)

Enni cieszę się że wszystko ok. Wierzę że Oli zaakceptuje rodzeństwo :)

Niebajka kciuki trzymam!!!!
Zyzik za Ciebie też kciuki!!!!

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie
Od wczoraj zaczal mnie bolec prawy jajnik, dzis 24dc i dzisiaj kluje mnie jak przy owulacji doslownie normalnie caly czas go czuje. Czy myslicie ze to sygnalizuje szybkie nadejscie @????

Do góry