reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka serio, psycholog w podstawowce nam tak mowil. Pozniej w liceum jak mieszkalam w internacie to tez byl taki gosc, ktory stawal naprzeciwko budynku i robil swoje. W zwiazku z nim mielismy pogadanke z psychologiem i tez to samo nam mowila. Takim typom chodzi o to, zeby kogos zszokowac, przestraszyc, to ich podnieca a jak go wysmiejesz to jest zdruzgotany ;)

smerfeta
no to nieźle. tez jestem ciekawa jak policja zareagowała.

marzen
mam nadzieję, że przeszło:tak:

zuzik &&&

diore, niebajka:-)

dzięki za odpowiedź odnośnie wyników, w przyszłym tygodniu mam wizytę w klinice muszę zrobić cytologię bo czas i pora to zrobię wymaż z antybiogramem.

po obgadaniu tematu ewentualnych wyników z gin powiem wam co i jak

a co do facetów z gołym czymś. ja dużo jeżdżę autostradą i tam zawsze widzę jak ja to mówię przydrożnych lejców. no cała droga usiana gdzie zatoczka tam przydrożny lejec. mój mąż pyta jak to jest że ja go zawsze wypatrzę. a ja widzę taką zależność. zatoczka + stojące w niej auto na 99% = przydrożny lejec.:-)

Magda daj znac jak badania wyjda. Mi gdzies sie obilo o uszy ze w diagnostyce maja jakis pakiet badan dla kobiet planujacych za 99zl nie wiem co wchodzi w ich sklad ale moze ktorejs ta info sie przyda

Halo Kochane;*

marzen88 dziekuje za bociana:*
Wiecie, jak jechałam nad jezioro ze znajomymi, to widziałam pierwszego w tym roku boćka, w jedną i drugą stronę, stał sobie w polu, chyba nawet ten sam.. Przykleiłam się do szyby samochodu i go błagalam, żeby przyniósł mi moje małe szczeście..
I jeszcze jedno, jak byłam na wizycie u mojego dr zeby potwierdzic transfer, to w gabinecie siedział piękny zrobiony na szydełku bociek-maskotka;) najchętniej bym mu go porwała taki był ładny, ale pewnie dostał go od pacjentów w prezencie;)

marzen kciuki za Twoją wizytę! Niech doktor mądrze się wypowie:) również polecam Ci no-spe rozkurczowo. Ibuprom i inne jego pochodne wyleciały z mojej apteczki już dawno. Naczytałam się, że źle wpływają na komorki jajowe, więc wyautowałam. Mojemu N. też nie wolno brać tego cholerstwa, wiec o tyle lżej;)

Smerfeta no niezłe jajca z tym zboczuchem! I święta racja z tym wyśmiewaniem go, najlepszy sposób żeby to przepędzić:) Niemniej jednak trzeba miec ten pazur i odwagę:) Nie wiem jakbym zareagowała:p

MagdaM czyli Ty nie miałaś hsg? teraz coś sie zgapiłam.. A powiedz, miałaś kiedys jakieś operacje w rejonach brzucha?

zuzik kciukole za pęchole zaciśnięte!

Mi jakoś przeleciało pół dnia, wpadła przyjaciółka na ploty;)

Może kalendarz jakiś wkleje w koncu?

CZERWIEC

17 – marzen88 - wizyta z wynikami
18 - Emenems - wizyta u rodzinnego
24 – zuzik85 – podgladanko do iui
24 – niebajka – beta
25 – enni - prenatalne
26 – niebajka – beta II
zuzik85 - iui

LIPIEC

3 - Anika - wizyta kwalifikacyjna
10 – enni – wizyta u gin
Stacy - przygotowania do ivf
Anika – przygotowania do ivf
lumia - iui
marzen88 - hsg

Ostatnia edycja:
Ja juz po wizycie . Dostałam dwa leki " dowcipne" Mam je brac po @ wiec w tym miesiącu nici ze wszystkiego bo leczenie trochę potrwa . Przy następnej @ mam dzwonić do lekarza, oby tylko nie był na urlopie chociaż z moim szczęściem kto wie.

reklama
Marzen, a zalecił posiew Twojemu facetowi? moze warto, zeby tez zrobil i coś łyknął? bo w tej sytuacji mozecie siebie nawzajem zarażać... szkoda, że wszytsko u Ciebie wstrzymane, ale najwazniejsze, by być zdrowym i stworzyc dziecku jak najlepsze warunki :)

Niebajko, poszedł priv :D chaotyczny!

Smerfeta, tez jestem ciekawa, czy policja zareagował i czy na przykład będą monitorowac ten teren? buziaki dla Aluśki:)

Kasik, a ja nigdy w zyciu od nikogo nie usłyszałam, zeby tak reagowac na ekshibicjonistę! a przeciez jest w tym wiele rozsądku!

ja zyję w ferworze nauki, papierkologii szkolnej, kiermaszu uzywanych podręcznikow, akademii na zakonczenie i wielu innych :) szal normalnie:)

a jutro ide na spotkanie z ks. Kaczkowskim:) namówiłam teścoiowa, ktora aktualnie czyta "Życie na pelnej petardzie" i robimy sobie babskie wyjscie :)

Do góry