reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Chcialabym, zeby N. mogl ze mna byc, ale taka klinika, nic nie zrobie..

Kasik Kropek juz ze mna;) pan dr cwaniakowal, ze będzie wszystko trwalo 3 minuty i bezboleśnie, po czym zwatpil i dopytywal czy ostatnio jakis specjalnych narzedzi nie uzywano;) ale nieistotne! Wazne ze sie udalo zasiedlic Kropka:)
Leze jeszcze 10 minut i do domu lezec plackiem^^
Jak zobaczylam zdjecie, a pozniej moment podania na usg, to jakos tak cieplo zrobilo mi sie w srodku i glowa zaczyna pracowac jak powinna.

Dziekuje Wam za kazde dobre slowo, wsparcie i kciuki. Jesteście najlepsze!

reklama
Niebajka, ściskam kciuki za Was. Ale ci dobrze, masz już swoją kropeńkę pod serduchem...:tak: Niech betka rośnie w dobrym tempie.
Kredko, a Ty jak tam? Jak badanie? Daj nam znać czy wszystko ok.

Ja doczekałam się królowej @. Przylazła w niedzielę bladym świtem. Dziś 3 d.c i pierwsza tabletka clo. Podglądanie za tydzień w środę. Jakaś spokojna jestem...
A wczoraj poryczałam się. Moja znajoma poroniła swojego kropeczka w 6 t.c... :wściekła/y: Starają się 10 lat. Jakieś sześć lat temu poroniła, jak już serduszko biło. Od tamtej pory miała 6 inseminacji, a od tego roku jeździła do kliniki naprotechnologii. I udało się im. Boże...jak oni się cieszyli... I w niedzielę zaczęła plamić... I wczoraj poroniła... jakie to wszystko jest niesprawiedliwe...

Niebajko ciesze sie ze noc noe odwolalas:-* zobaczysz ze sie udalo!! Mocno w to wierze:-D

U mnie bylo bardzo nieprzyjemnie i pewno jakbym nie miala ostatnio hsg to bum to bardziej przezywala:-) bo ta kamerka w zatokach w porownaniu fo hsg to pikus:-)

Niebajka gratuluję :-) teraz jesteś w ciąży i trzymam kciuki by tak było przez 9 mies :-)

Enni a co u Ciebie? Jak się czujesz? Brzuszek rośnie, jakieś mdłości? Niechciana praca na zawsze porzucona? ;-)

Niebajko cieszę się że głowa zaczęła pracować jak należy:-D kciuków oczywiście nie puszczam:tak:

Kredka to teraz odpoczywaj i zbieraj siły.
miałam pisać o mikroskopie. powiem Ci, że albo nie miałam owu, albo lipa. pewnie to pierwsze chodź występował śluz i ból. ale to nic na dniach powinnam dostać @ i sprawdzam nadal. w instrukcji było napisane, że pierwszy miesiąc trzeba poświęcić na zapoznanie się z urządzeniem.

specjalistki od badań jakie zrobić badania bakteriologiczne?? chodzi mi o te które mogą przeszkadzać w zagnieżdżeniu.

Kredko po naszym hsg to i porod bedzie petka! Ciesze się ze przezylas jakos to badanie:)

Zuzik nareszcie zaczynasz, myslalam o Tobie, gdzie sie nam podzialas:) zaciskam kciuki za piękne jajeczko!
Wiadomości o znajomej bardzo smutne:((

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim! Wsparcie nieocenione!

Enni wyskocz z krzakow i poopowiadaj co u Twoich malenstw i u Ciebie:)

Magdo chcialabym pomoc,ale jestem cienka:| pewnie poszlabym na posiew, bo chyba kazda bakteria moze utrudniac sprawe. Ale niech sie specjalistki wypowiedza. Moze masz faktycznie teraz cykl bez owu?!

Beti sloneczko, wiem, ze podczytujesz choc bardzo Ci teraz smutno.. gdybys czegos potrzebowala, to jestesmy tu dla Ciebie. Trzymaj sie cieplutko kochana i dziekuje :*

Smerfeta u mnie jak na razie Oki:) oczywiście już nie pracuje i jest fajnie hehe :) Brzusio rośnie w dżinsy wchodzę ale zapinanie mam pod brzuchem :) przytyłam juz 3 kg a to dopiero początek...mam nadzieję że nie utucze się jak prosiaczek :)Mdłości jako tako przeszły,mam tylko takie chwilowe epizty a najwięcej jak jestem głodna to mi się cofa. 25 czerwca mam prenatalne a następna wizyta u mojego gina 10 lipca. A jak Twoja córcia? Grzeczna? Zdrowa?

reklama
Niebajko no trzymam Cie za slowo z tym porodem;-) zreszta Ty sie przekonasz juz w marcu:-D

Magda no to moze za malo go lizesz:p a tak serio to zobaczysz w przyszlym miesiacu:-)
U mnie owu dzisiaj daje taki popis ze bez zadnych testow moge powiedziec ze to dzis:-) momentami az wyproscic sie nie moge tak kluje.

Zuzik dobrze ze @ nadeszla to teraz do dziela:-D i bardzo przykre to co zdarzylo sie znajomej:-( takie to zycie niesprawiedliwe.. to musi byc koszmar nie do przezycia:-(

Emenems ja tez takie spodniczki nosze w mojej klinice - normalnie krzyk mody:-D a przy hsg w szpitalu to mi cale ubranko dali:-) ( mowie o tym z otwartym tylem) a lo badaniu to mi pani dala podpaske nawet momo ze swoje moalam i od razu zaprosila do wc zeby zalozyc. Natomiast u mojego gina z "podziemia" to jak za starych czasow... ehh

Do góry