reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witaj Demolka :) jutro moje kciuki są z Tobą :)
Ja w końcu się ogarnęłam i dom tez : p
Jutro jeszcze jadę z maluchami na wycieczkę czyli podróży ciąg dalszy .
W ogóle strasznie mi nogi spuchly , kostek mi prawie nie widać :/ smarowalam, lodem obkladalam i nic a jutro musze być na chodzie.
Niebajko narobilas mi smaka na grilla :)

Hey dziewczyny długo się nie odzywałam ale miałam chwile załamki ale już mi lepiej ;-)jestem pozytywnie nastawiona do następnego cyklu który już niebawem,a może stał sie jakiś cud i jednak nam się udało naturalnie kto wie kto wie

Niebajka w ten czwartek mam hsg. Juz bym chciala zeby bylo po...

Demolka gratuluje!! Czyli wraaca wiara ze jednak sie udaje:-)

Madziula zalamka to chyba dla kazdej z nas to normalnosc niestety... psycha siada, wiary brakuje a jednak za kazdym razem sie podnosimy i idziemy dalej... az do celu... dopuki jest nadzieja to nie mozemy sie poddawac!!!

Kredka jestes mega dzielna :D odzywaj sie od razu po! Taki trening przed porodem hahahaha dasz rade i na pewno nie boli az tak skoro prodecudra bez znieczulenia jest to nie moze byc tsk zle :)

Marzeń, Niebajka pewnie jutro wklei aktualizacje kalendarza - sporo się dziac będzie ;-) oby owocnie!!!
Demolka, gratuluje-wytrwalosc popłaca;-)
Kredko,dasz radę ;-)
Ja jutro biorę ostatnia tabletke anty i csekam na @, przyjdzie szybko,bo już zaczynam plamic,a dziś dopiero 22dc. Chyba moja @chce mi zrekompensować ostatenie opóźnienie i teraz przyjdzie wcześniej B-)

Dzien dobry:-) spac nie moge:-(
Mam pytanie:-) czy po hsg opoznila lub przyspieszyla ktorejs @????? Kurcze przydaloby sie juz kupowac bilety na lipiec a ja dalej nie wiem czego po nqstepnej @ sie spodziewac.. ??

reklama
Kredka, ja po hsg dostałam @ w normalnym terminie. A tuz po samym zabiegu możesz trochę plamić/krwawić. Mi dali taki podkład z ligniny(?), ale warto wziąć podpaski.A do końca dnia powinno plamienie ustąpić.

Ja dzisiaj jadę na usg kontrolne. Oby nic się tam torbielkowatego nie porobiło. Jak będzie w porządku, czekam na @ i ruszam do kolejnego boju:-)

Do góry