reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witaj Demolka :) jutro moje kciuki są z Tobą :)
Ja w końcu się ogarnęłam i dom tez : p
Jutro jeszcze jadę z maluchami na wycieczkę czyli podróży ciąg dalszy .
W ogóle strasznie mi nogi spuchly , kostek mi prawie nie widać :/ smarowalam, lodem obkladalam i nic a jutro musze być na chodzie.
Niebajko narobilas mi smaka na grilla :)

Hey dziewczyny długo się nie odzywałam ale miałam chwile załamki ale już mi lepiej ;-)jestem pozytywnie nastawiona do następnego cyklu który już niebawem,a może stał sie jakiś cud i jednak nam się udało naturalnie kto wie kto wie

Niebajka w ten czwartek mam hsg. Juz bym chciala zeby bylo po...

Demolka gratuluje!! Czyli wraaca wiara ze jednak sie udaje:-)

Madziula zalamka to chyba dla kazdej z nas to normalnosc niestety... psycha siada, wiary brakuje a jednak za kazdym razem sie podnosimy i idziemy dalej... az do celu... dopuki jest nadzieja to nie mozemy sie poddawac!!!

Kredka jestes mega dzielna :D odzywaj sie od razu po! Taki trening przed porodem hahahaha dasz rade i na pewno nie boli az tak skoro prodecudra bez znieczulenia jest to nie moze byc tsk zle :)

Marzeń, Niebajka pewnie jutro wklei aktualizacje kalendarza - sporo się dziac będzie ;-) oby owocnie!!!
Demolka, gratuluje-wytrwalosc popłaca;-)
Kredko,dasz radę ;-)
Ja jutro biorę ostatnia tabletke anty i csekam na @, przyjdzie szybko,bo już zaczynam plamic,a dziś dopiero 22dc. Chyba moja @chce mi zrekompensować ostatenie opóźnienie i teraz przyjdzie wcześniej B-)

Dzien dobry:-) spac nie moge:-(
Mam pytanie:-) czy po hsg opoznila lub przyspieszyla ktorejs @????? Kurcze przydaloby sie juz kupowac bilety na lipiec a ja dalej nie wiem czego po nqstepnej @ sie spodziewac.. ??

reklama
Kredka, ja po hsg dostałam @ w normalnym terminie. A tuz po samym zabiegu możesz trochę plamić/krwawić. Mi dali taki podkład z ligniny(?), ale warto wziąć podpaski.A do końca dnia powinno plamienie ustąpić.

Ja dzisiaj jadę na usg kontrolne. Oby nic się tam torbielkowatego nie porobiło. Jak będzie w porządku, czekam na @ i ruszam do kolejnego boju:-)

Do góry