taka jestem dzisiaj zaaferowana, że nie pogratulwoałam Tobie
Emenems pięknych widoków
widzę, że do łatwo wzruszających się osób nie należysz, ale na pewno serducho mocniej zabiło
Stacy, bedzie tu duża grupa podchodzących do działan w lipcu
w kupie siła
Madziula, ten lek, którym byłas stymulowana to ganodrotopiny? może własnie ich powinnaś spróbować - nie należą do najtanczysz, ale mają dobrą skuteczność. na pewno nie jest CI łatwo, ale pamiętaj, że nie jest jeszcze sporo możliwości - wachlarz leków jeszcze się dla CIebie nie wyczerpał
Magda, orzechy w tesco dostaniesz i w kaufie tez
pyszne są
a Niebajka, nasza skarbnica wiedzy medycznej i zdrowżywnosciowej, dobrze pisze o orzechach i bakaliach
Kredka, jak Ty przetrwałas w tym samochodzie? jak Twoja szyja?
Lumia, na jakim Ty jesteś etapie - nie masz sopki i się pogubiłąm :/
niebajko, myślę, że to bardzo dobry pomysł z tą histeroskopią i biopsją endometrium, gdyby trzeba było poszerzyć diagnostykę. ale głęboko wierzę, że już CI się to nie przyda
Stacy, a kiedy ta impreza ?
Smerfeta, dla pani doktor dzisiejszej wynik CA125 też jest spoko, wiec juz nie wiem, o co chodzi
dzieki wielkie za wszytskie kciuki, myśli i inne fluidy płynące w moim kierunku!!! poszło dobrze
lekarka konkretna, rzeczowa, długi wywiad zebrała, zbadała mnie i powiedziała, że bez problemu się zakwalifikujemy tylko AMH mam powtórzyć i oboje z B musimy wirusowe badania zrobic. poza tym wszystkie warunki spełniamy. Kazała się umawiąc na wizyte, jak juz zrobimy badania i bede w drugiej fazie cyklu. stwierdziłąm, że idę za ciosem i zapisałam się na 3 lipca z kilku powodów: bedę w drugiej fazie nowego cyklu (bedzie ocenic, czy torbiel zniknęła - póki co się zmniejsza), bedziemy miec wszytskie badania już, no i bedę po egzaminie na mianowanie, wiec na "luzie" bede mogła zająć się tym co wazne
co do AMH - koszt badnaia w Gamecie 110zł, a wynik bedzie jutro!!!! a u mnie w miescie 189zł i wynik byłby za 4 tygodnie! masakra, jak róznica!!!