niebajka
Fanka BB :)
Smerfeta, tak jak piszesz. Co lekarz inna praktyka. Mnie w tamtym roku poprzedni gin chcial położyć na laparo i zrobic "nacięcie" jajnikow. Jak poczytałam co to jest, nie chcialam być juz jego pacjentka
tak czy siak, podczas laparotomii wyciagali mi jajniki ze zrostow, bo byly poprzyklejane do wszystkiego wokol, wiec musieli je pociachac. Faktycznie po operacji cykle mialam krotsze i owulacyjne Ale teraz zrosty porobily sie na nowo i kicha, jedyne co, to torbiele sie robia
Pytalam z ciekawosci czy Madziulce robili
Zuzik wykorzystuj, wykorzystuj
Ja juz w domu jakis senny dzisiaj dzien... parno i burze chyba przyjda:/
Emenems, halo? Jak tam ♡?
Madziulka, jakie wiesci?
Smerfeta, bo jeszcze mi sie przypomnialo. Nie mialam robionej nigdy histero:/ czy lejarze podczas laparotomii byli w stanie ocenić czt wsztstko jest ok? O zrostach w samej macicy dowiedziałam sie dopiero podczas transferu, gdy doktor nie mogl sie dopchac cewnikiem w odpowiednie miejsce.
Marzen88 ale chyba tez dlugo dzis nie popracujesz, co?
tak czy siak, podczas laparotomii wyciagali mi jajniki ze zrostow, bo byly poprzyklejane do wszystkiego wokol, wiec musieli je pociachac. Faktycznie po operacji cykle mialam krotsze i owulacyjne Ale teraz zrosty porobily sie na nowo i kicha, jedyne co, to torbiele sie robia
Pytalam z ciekawosci czy Madziulce robili
Zuzik wykorzystuj, wykorzystuj
Ja juz w domu jakis senny dzisiaj dzien... parno i burze chyba przyjda:/
Emenems, halo? Jak tam ♡?
Madziulka, jakie wiesci?
Smerfeta, bo jeszcze mi sie przypomnialo. Nie mialam robionej nigdy histero:/ czy lejarze podczas laparotomii byli w stanie ocenić czt wsztstko jest ok? O zrostach w samej macicy dowiedziałam sie dopiero podczas transferu, gdy doktor nie mogl sie dopchac cewnikiem w odpowiednie miejsce.
Marzen88 ale chyba tez dlugo dzis nie popracujesz, co?
Ostatnia edycja: