reklama
Madziula 87
Początkująca w BB
Madziula najważniejsze że coś zaczęło się dziac
Właśnie jestem pelna nadzieji!
Madziula 87
Początkująca w BB
Nie nie dominujących tylko ogólnie tyle uroslo:-)jutro mam rano USG i wtedy zobaczymy czy są jakies dominujace
Madziula 87
Początkująca w BB
Kredka 82 zobaczymy ile będzie dominujących i wtedy się okaze:-)co dalej
Madziula 87
Początkująca w BB
Niebajka od zawsze miałam problem z jajeczkowaniem AMH mam piękne tak powiedzial lekarz
Madziula
Witam Cie serdecznie:-)
Zaciskam kciuki za jutrzejsze usg i za to zeby ten cykl okazal sie tym szczesliwym&&&&&&
Stacy
Nie tak mialo byc....szlak mnie trafia, ze zycie tak z nami pogrywa:-( tule....
Diore
I to mi sie podoba!!!;-)
Kredko
Sie relaksuj na masazu;-) a masz jakiegos fajnego masazyste,?
Aniko
Niech moc bedzie jutro z Toba;-)&&&&&&&&&
Witam Cie serdecznie:-)
Zaciskam kciuki za jutrzejsze usg i za to zeby ten cykl okazal sie tym szczesliwym&&&&&&
Stacy
Nie tak mialo byc....szlak mnie trafia, ze zycie tak z nami pogrywa:-( tule....
Diore
I to mi sie podoba!!!;-)
Kredko
Sie relaksuj na masazu;-) a masz jakiegos fajnego masazyste,?
Aniko
Niech moc bedzie jutro z Toba;-)&&&&&&&&&
stacy
Fanka BB :)
Witam jestem tutaj nowa ale od jakiegoś czasu was czytam i postanowiłam się dołączyć;-)Jestem w trakcie stymulacji i czekam na inseminacje:-)
Witam Cię Madziu ;-) I cieszę się że wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Slyszalyscie wypowiedz aktora jerzego zelnik?
"rodza sie dzieci z in vitro jakies koszmarnie połamane, no błagam..."
Skandal
Tak widziałam tą wypowiedź, iż aż mnie skręciło.
Dobrze, że mam Was:-) dobre duszyczki, z dobrym słowem. Od razu na duszy lżej. Przebolałam już i wdrażam plan działania od dziś. Przede wszystkim zdrowe odżywianie i ruch, mam nadzieję zlecieć jeszcze 3-4 kilo. I na bocianie znalazłam forum o diecie jaką się stosuje w trakcie stymulacji i po transferze. :-) Warto spróbować tym bardziej, że czytałam o pozytywnych skutkach udanych transferów. Także działam i mam nadzieję, że się uda.
anika11
Stacy, no nie tak cholera miało być!!! bardzo mi przsykro! ja nie wiem, dlaczego tak się dzieje... ktoś tu ćwiczy naszą cierpliwość, oj ćwiczy.... ściskam
Madzia, witaj niezły klan tu tworzymy i mam nadzieję, że znajdziesz to to, czego Ci trzeba powodzenia ps. jakie masz AMH?
Kochane moje dziewczęta, no jutro start - w blokach startowych już czekam, teczka z dokumentami lezy obok, segreguję i sprawdzam raz jeszcze wszystko i nie moge uwierzyć, że zaczynam przygodę z ivf.... no jak w pysk strzelił, nie myslałam nigdy, że będę z tej opcji korzytać... dzięki jednak Bogu, że mam taką możliwośc - tzn. mam nadzieję, że mam i mnie zakwalifikują
a co do wypowiedzi szacownych aktorów, czy też nawet papieza Franciszka..... żal ogarnia moje serce.
Niebajko :* jakies oznaki nadchodzącej @? niech będzie planowo i się nie wygłupia! limi spóźnień to ona już u mnie wyrobiła!!
Magda, dzięki za każde dobre słowo, naprawdę bardzo wazne to jest
Diore, Ty juz tam o żadnej diecie nie czytaj, bo u Ciebie Fasolek może juz pod serduchem siedzi, wiec mu nie ma co żywieniowych rewolucji robić
Lumia
Kredka, mam nadzieję, ze masaż zadziala!
Madzia, witaj niezły klan tu tworzymy i mam nadzieję, że znajdziesz to to, czego Ci trzeba powodzenia ps. jakie masz AMH?
Kochane moje dziewczęta, no jutro start - w blokach startowych już czekam, teczka z dokumentami lezy obok, segreguję i sprawdzam raz jeszcze wszystko i nie moge uwierzyć, że zaczynam przygodę z ivf.... no jak w pysk strzelił, nie myslałam nigdy, że będę z tej opcji korzytać... dzięki jednak Bogu, że mam taką możliwośc - tzn. mam nadzieję, że mam i mnie zakwalifikują
a co do wypowiedzi szacownych aktorów, czy też nawet papieza Franciszka..... żal ogarnia moje serce.
Niebajko :* jakies oznaki nadchodzącej @? niech będzie planowo i się nie wygłupia! limi spóźnień to ona już u mnie wyrobiła!!
Magda, dzięki za każde dobre słowo, naprawdę bardzo wazne to jest
Diore, Ty juz tam o żadnej diecie nie czytaj, bo u Ciebie Fasolek może juz pod serduchem siedzi, wiec mu nie ma co żywieniowych rewolucji robić
Lumia
Kredka, mam nadzieję, ze masaż zadziala!
reklama
anika11
o dwóch sprawach zapomniałam!
wynik CA125 czy jakoś tak potwierdzil, że moja torbiel jest funkcjonalna, a nie chorobowa, więc ulga jest no i papierek do weryfikacji :0
wywiadówka długa i męcząca. jak zwykle przyszli ci, którzy nie musieli, a reszta olała. jednej matce musiałam dzisiaj oznajmic, ze jej córka nie przejdzie do nastepnej klasy - trudne to dla mnie było, bo jedną i druga lubię. matka taka prosta babeczka, trochę niewydolna wychowawczo i zal mi jej po prostu. bo wiem, ze ona do konca nie ogarnia tematu ech ale dziewczyna nie ma szans na przejscie.
wynik CA125 czy jakoś tak potwierdzil, że moja torbiel jest funkcjonalna, a nie chorobowa, więc ulga jest no i papierek do weryfikacji :0
wywiadówka długa i męcząca. jak zwykle przyszli ci, którzy nie musieli, a reszta olała. jednej matce musiałam dzisiaj oznajmic, ze jej córka nie przejdzie do nastepnej klasy - trudne to dla mnie było, bo jedną i druga lubię. matka taka prosta babeczka, trochę niewydolna wychowawczo i zal mi jej po prostu. bo wiem, ze ona do konca nie ogarnia tematu ech ale dziewczyna nie ma szans na przejscie.
Podziel się: