reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czy ktos mi powie ile my wszystkie jeszcze musimy przejsc zeby w koncu szczescie sie do nas usmiechnelo????

Stacy..przytulam mocno,nie załamuj się..
kredka,na to pytanie chyba nikt odpowiedzi nie udzieli-a szkoda
madziula87,witaj wśród nas.Oby iui się udała za pierwszym razem.

Czy ktos mi powie ile my wszystkie jeszcze musimy przejsc zeby w koncu szczescie sie do nas usmiechnelo????

jakby tak ktoś znał odpowiedź to chętnie poczytam

madziulka witaj:-) przepraszam że wcześniej się nie przywitałam:-) dawaj do nas. fajne babki jesteśmy:-D

coś mnie dzisiaj głowa boli. chyba położę się wcześniej...

Madziula witaj! Sluzymy radą i wsparciem:)

Czytam książkę od MagdyM. Musze robić przerwy, bo nie widze ekranu, wieczne morze w oczach. Wciąga niesamowicie! Dzieki Magda:)

Czytnik o ktorym pisalas to taka przodujaca marka, jak zdazylam sie zorientować;) dawno go kupowalas? Jaki masz konkretnie model? Chyba sprawie sobie na urodziny; )

Witaj Madziula. :)
Ja wczoraj jednym tchem przeczytałam. Potrafi zmusić do myślenia.
Dziewczyny macie jakąś magiczną miksture, która sprawiłaby żeby była już środa wieczór? Straszny mam sajgon w pracy i szkole, nie ogarniam tej kuwety:(

reklama
Slyszalyscie wypowiedz aktora jerzego zelnik?
"rodza sie dzieci z in vitro jakies koszmarnie połamane, no błagam..."
Skandal

Do góry