reklama
G
gość_forum
Gość
Stacy przykro mi
MagdaM33
Fanka BB :)
Czy ktos mi powie ile my wszystkie jeszcze musimy przejsc zeby w koncu szczescie sie do nas usmiechnelo????
jakby tak ktoś znał odpowiedź to chętnie poczytam
madziulka witaj:-) przepraszam że wcześniej się nie przywitałam:-) dawaj do nas. fajne babki jesteśmy
coś mnie dzisiaj głowa boli. chyba położę się wcześniej...
niebajka
Fanka BB :)
Madziula witaj! Sluzymy radą i wsparciem
Czytam książkę od MagdyM. Musze robić przerwy, bo nie widze ekranu, wieczne morze w oczach. Wciąga niesamowicie! Dzieki Magda
Czytnik o ktorym pisalas to taka przodujaca marka, jak zdazylam sie zorientować dawno go kupowalas? Jaki masz konkretnie model? Chyba sprawie sobie na urodziny; )
Czytam książkę od MagdyM. Musze robić przerwy, bo nie widze ekranu, wieczne morze w oczach. Wciąga niesamowicie! Dzieki Magda
Czytnik o ktorym pisalas to taka przodujaca marka, jak zdazylam sie zorientować dawno go kupowalas? Jaki masz konkretnie model? Chyba sprawie sobie na urodziny; )
Witaj Madziula.
Ja wczoraj jednym tchem przeczytałam. Potrafi zmusić do myślenia.
Dziewczyny macie jakąś magiczną miksture, która sprawiłaby żeby była już środa wieczór? Straszny mam sajgon w pracy i szkole, nie ogarniam tej kuwety
Ja wczoraj jednym tchem przeczytałam. Potrafi zmusić do myślenia.
Dziewczyny macie jakąś magiczną miksture, która sprawiłaby żeby była już środa wieczór? Straszny mam sajgon w pracy i szkole, nie ogarniam tej kuwety
reklama
Podziel się: