reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Diore mam nadzieję że Tobie nie będzie to potrzebne:tak: ale proszę.

Wyświetl temat - Co jeść i robić by zwiększyć szanse na ciążę (cz.II) |

poczytałam na innych forach, blogach dziewczyn i wiele dziewczyn właśnie tą dietę poleca. Warto spróbować.

Aniko - cieszę się, że u Ciebie tak wszystko się rozpędza, na pewno wszystko będzie ok. Ja się już lipca nie mogę doczekać. :-D

reklama
No to jutro bedzie sie dzialo:) Dziewczyny pieknych widokow, wzruszen, dorodnych pecholi, wielkich krokow do przodu i samych dobrych wiadomosci ;)

Wrzucam kslendarz;)

MAJ

29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
29 - Madziula 87 - usg pecholi

CZERWIEC
1 - diore - testowanko;)
1 - Beti39 - II badanie prenatalne
7 – lumia – testowanie
8 - zuzik85 - usg kontrolne do iui
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer

LIPIEC
Stacy - przygotowania do ivf

Ostatnia edycja:
Stacy duzo z tego jadlospisu mam w swojej diecie;) korzystalam z tego zrodla;)

Odradzam czerwone wino... to jakis mit! Przegrzebalam wszystkie swiatowe internety w poszukiwaniu dokladniehszych infornacji/badan/konkretnych odpowiedzi dlaczego jest dobre.
I to jest mit... nikt nigdzie absolutnie nie potwierdza, ze pomaga lub mogloby pomoc..Zreszta to alkohol.. jak moze byc ok?

Aniko ciesze sie, ze wynik wlasciwy:D nie bylo innej opcji;) czyli masz komplet!
Moja teczka, ktora nerwowo glaszcze/przekladam/wertuje kiedy zbliza sie termin wizyty w klinice ma kolor zielony:D to tak, zeby nastrajac sie pozytywnie nadzieją ;) zielone swiatlo (teczka)? Dzida!:p
Nie mogę juz wytrzymac! Denerwuje sie strasznie Twoja wizyta:p
A moja @ postanowiła zamilknac:D Jak bralam dupka i lutke, bolalo mnie na @. Skonczylam brac i zero tematu.. ;)

Niebajko, teczka B jest zielona :D moja granatowa!!
aaaaa, własnie się zorientowalam, że jednej rzeczy nie mam w dokumentach.... nie wiem, czy rano kombinowac, czy ewentuanie dowieźć później, bo i tak na amh bedę czekac u nich 2 tygodnie...

Dziewczyny nie bede sie rozpisywac tylko powiem w skrocie ze czuje jakby mi ktos przyp... deska w plecy haha
Powiedzial mi ze walczyl ze skalami bo to nie byly miesnie:-)

Anika mysle o Tobie i normalnie Ci zazdroszcze tego in vitro!!!!

Enenems daj znac jakie wrazenia po jutrzejszej wizycie:-*

Madziula trzymam kciuki za pecherzyki:-)

Stacy bedziemy lipcowe królowe!!!! To moj szczesliwy miesiac:-)

Aniko czego nie masz?? Jestem mega ciekawa Twojego wyniku Amh.

Co do wychowanki.. matka moze i niewydolna, ale dziewczyna tez powinna miec triche oleju w glowie:/ myslisz ze komisyjny egzamin ja zmotywuje?? Smutne takie rzeczy :/

Dziewczyny co do alkoholu to ja odkad zaczelismy wizyty przed iui to prawie wogole nie pije nawet w weekend!! Jakos wole sobie przy soczku wyciskanym posiedziec:-)

Stacy no musimy wierzyc ze zrobimy w lipcu forumowe blizniaki:-*:-*

Anika jednym słowem Twoja torbiel jest czynnosciowa a nie endometrialna bo Ca125 sprawdza wlasnie czy mamy endometrioze :-)

A ja jutro w końcu idę do mojego gina by sprawdzić czy wszystko mam na miejscu ;-)

reklama
Do góry