reklama
stacy
Fanka BB :)
Dziewczyny znalazłam wypowiedź na bocianie dr. Michała Radwan (ginekolog). Tak jak napisała niebajka in vitro z MZ nie finansują, ale leki stymulacyjne już tak.
Sprawdzałam jakie są kryteria, i chyba się kwalifikujemy. Mam nadzieję że nam się uda. 

Dziewczynki;-)
Podczytuje Was, ale mam taki mlyn w pracy, ze padam na pysk
Niestety nie ogarniam wszystkiego, wiec nie badzcie zle, ze nir odniose sie do kazdej z Was...
Aniko
Tak strasznie sie ciesze, ze nam takie dobre wiesci tu zaserwowalas:-) i oby tylko takie newsy od Ciebie plynely:-*
Kredko
Jak mi Ciebie szkoda Bidulko....kuruj sie Kochana!
Diore
Szoruj na bete!!!!!!!!!!!!!!!
Az mi sie wlos zjezyl jak przeczytalam Twoj wpis!
Wiem, ze nie moge twierdzic, ze odstawienie lekow bylo przyczyna mojego poronienia, ale wydaje mi sie, ze sie do tego przyczynilo!
A test tylko zbijal mnie z tropu (2negatywne, przed i po terminie@)
Przepraszam, ze w takim tonie, ale jestem bardzo przewrazliwiona na tym punkcie i ufam tylko becie....
Przepraszam za brak skladni mojej wypowiedzi i zdan, ale juz na oczy nie widze i wylaczylam funkcje myslenia
;-)
Podczytuje Was, ale mam taki mlyn w pracy, ze padam na pysk
Niestety nie ogarniam wszystkiego, wiec nie badzcie zle, ze nir odniose sie do kazdej z Was...
Aniko
Tak strasznie sie ciesze, ze nam takie dobre wiesci tu zaserwowalas:-) i oby tylko takie newsy od Ciebie plynely:-*
Kredko
Jak mi Ciebie szkoda Bidulko....kuruj sie Kochana!
Diore
Szoruj na bete!!!!!!!!!!!!!!!
Az mi sie wlos zjezyl jak przeczytalam Twoj wpis!
Wiem, ze nie moge twierdzic, ze odstawienie lekow bylo przyczyna mojego poronienia, ale wydaje mi sie, ze sie do tego przyczynilo!
A test tylko zbijal mnie z tropu (2negatywne, przed i po terminie@)
Przepraszam, ze w takim tonie, ale jestem bardzo przewrazliwiona na tym punkcie i ufam tylko becie....
Przepraszam za brak skladni mojej wypowiedzi i zdan, ale juz na oczy nie widze i wylaczylam funkcje myslenia
kredka82
Diore kazdy organizm inny. Jezeli mozesz podejsc na bete jutro to idz!
Lumia:-*
Normalnie zaraz zwariuje bo ani tak ani siak ani lezec ani siedziec. W zyciu tak nie mialam!!! Jak czasem czliwiek ma postrzal w szyji to jest zle a ja czuje jakbym miala postrzal z 4 stron i jeszcze gora dol... przepraszam ze tak sie uzalam ale juz mnie to po prostu wku...
Jutro rano jade poduszki ortopedycznej szukac!
Lumia:-*
Normalnie zaraz zwariuje bo ani tak ani siak ani lezec ani siedziec. W zyciu tak nie mialam!!! Jak czasem czliwiek ma postrzal w szyji to jest zle a ja czuje jakbym miala postrzal z 4 stron i jeszcze gora dol... przepraszam ze tak sie uzalam ale juz mnie to po prostu wku...
Jutro rano jade poduszki ortopedycznej szukac!
Diore
Przepraszam jak za ostro, ale jak POLE Napisala....lepiej uczyc sie na bledach innych...
Stacy
Rozumiem, ze to Twoja 6iui?
Stety/niestety nie jestem w temacie iui, ale moj lekarz kiedys mi powiedzial, ze idzimy zgodnie z protokolem, czyli 6iui....
Potem inv. Powiedzial rowniez,, ze wtedy bede mogla skorzystac z rzadowki.
Przepraszam jak za ostro, ale jak POLE Napisala....lepiej uczyc sie na bledach innych...
Stacy
Rozumiem, ze to Twoja 6iui?
Stety/niestety nie jestem w temacie iui, ale moj lekarz kiedys mi powiedzial, ze idzimy zgodnie z protokolem, czyli 6iui....
Potem inv. Powiedzial rowniez,, ze wtedy bede mogla skorzystac z rzadowki.
Ostatnia edycja:
niebajka
Kredko bidulko, bardzo Ci współczuję
nie kupuj tylko poduszki na "lapu capu" najlepiej popros zebys mogła sie na niej polozyc i to na dluzsza chwile! Dobre sa z bambusem, ale pamietaj o miekkosci. Na kazdej jak sie położysz na minute, bedzie Ci dobrze, bo odciazysz miesnie. Pozniej moze okazać sie niewygodna. Wiec lepiej poswiecic chwile i przetestowac
I zalezy tez jak spisz.. czy na boku, plecach czy brzuchu. Bo wtedy tez inny rodzaj musi byc.
Pewnie wiesz, ze masz zakaz biegania i jazdy na rowerze? Najlepiej zasuwaj na basen. I ten pas, który masz na ledzwia, to tylko takie dorazne pogotowie bolowe, bo przejmuje funkcje miesni kiedy masz ucisk, ale na dłuższą mete powoduje to ich zanik:/ a wtedy nie ma co trzymac kręgosłupa. . I tez dupa blada! Dlatego musisz je wzmacniac!! Cwiczenia, basen.
Do pracy podkladka pod tylek do prawidliwej postawy przy siedzeniu.
Z trzymaniem glowy w dol ciezko:/ tez coś o tym wiem.. wiecznie wisze nad pracami...
Ale tez sa cwiczenia!
z kręgosłupem niestety nie ma zartow..:/
Co do zebow.. wpisz sobie w grafikę wujka Google "bruksizm".. i biegaj do stomatologa po plytke relaksacyjna na noc.
Diore aplikuj lutke. Jesli @ ma przyjść, to przyjdzie. Sikance często sie myla. Zwłaszcza w poczatkowej ciazy.
Stacy na pewno dostaniesz recepte z refundacja
pamietaj tylko ze w razie W. Do ivf bedzuesz muala tylko 2 cykle refundowane.. warto przekalkulowac, bo do ivf idzie wiecej lekow jak do iui..
Pewnie wiesz, ze masz zakaz biegania i jazdy na rowerze? Najlepiej zasuwaj na basen. I ten pas, który masz na ledzwia, to tylko takie dorazne pogotowie bolowe, bo przejmuje funkcje miesni kiedy masz ucisk, ale na dłuższą mete powoduje to ich zanik:/ a wtedy nie ma co trzymac kręgosłupa. . I tez dupa blada! Dlatego musisz je wzmacniac!! Cwiczenia, basen.
Do pracy podkladka pod tylek do prawidliwej postawy przy siedzeniu.
Z trzymaniem glowy w dol ciezko:/ tez coś o tym wiem.. wiecznie wisze nad pracami...
Ale tez sa cwiczenia!
z kręgosłupem niestety nie ma zartow..:/
Co do zebow.. wpisz sobie w grafikę wujka Google "bruksizm".. i biegaj do stomatologa po plytke relaksacyjna na noc.
Diore aplikuj lutke. Jesli @ ma przyjść, to przyjdzie. Sikance często sie myla. Zwłaszcza w poczatkowej ciazy.
Stacy na pewno dostaniesz recepte z refundacja
Ostatnia edycja:
reklama
kasik36
Dior 11 dni po iui to zdecydowanie za wczesnie na sikanca a z wieczornego moczu nie mial prawa wyjsc. Wydaje mi sie, ze za wczesnie zaczelas brac dupka, chyba, ze mialas iui na peknietych pecherzykach. Zazwyczaj lutke czy dupka bierze sie 2-3 dni po iui. Tak wiec bierz lutke i idz na bete, zebys sobie pozniej nie wyrzucala, ze cos zaniedbalas.
Podziel się: