reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Madzia :-*
A mnie drugi dzien cos strzelilo w szyi tylko nie tak jak jest czasem postrzal ze sie nie da w jedna strone glowy przekrecic tylko tak ze sie nie da w obie i przod tyl tez za bardzo nie i mam yczucie jakby mi glowa miala odpasc i byla za ciezka dla szyi... myslalam ze mi przejdzie:-(

reklama
Wydaje mi sie ze wczoraj zle spalam bo juz w nocy sie z bolem obudzilam ale zasnelam i jak wstalam to mislam taka ciezka glowe ze nie moglam jej z lozka podniesc i bokiem wstawalam i dzis spalam bez poduszki tylko na jasku i myslalam ze mi przejdzie ale nie:-( jak za dwa dni nie przejdzie to pojde do lekarza.

Szukalam na anglojezycznych stronach o tych badaniach ( zeby wiedziec jak sie nazywaja) i zrobilam sobie krotka liste wiec po hsg pojde fo doktora i zapytam co oni mi moga zrobic ( u nas laboratoria nie istnieja i krew pobiera sie w przychodni na badania ktore lekarz przepisze i to wysyla sie do szpitala) ale zanim pojde to jeszcze przedzwonie do szpitala i popytam czy takie robis bo moja lekarka jak pytalam o amh kiedys to za bardzo sie w tym temacie nie orientowala. Jak z nia nic nie zalatwie to przedzwonie do mojego "szalonego" gina i zobacze co on moze.

Dziewczyny "idz zrob przeswietlenie" te slowa wprawiaja mnie w smiech:-D haha to nie takie proste! Musialabym isc do lekarza po skierowanie i z ta kartka jechac do szpitala i tam czekac na emergency okolo 6-8 godzin:-) wiec poczekam te dwa dni :-)

Aaaaaa no u nas tez bym do rodzinnego musiała ale mamy mini szpital 25 km od nas to by dało rade w 3 dni moze zalatwic heheh

reklama
czytam dziewczyny Kredka i emenems co piszecie. i tak Wam powiem, że tyle się słyszy że w PL służba zdrowia taka zła, że na tzw zachodzie to nie do pomyślenia, a jednak...

ale słyszałam , że nowy prezydent zrobi tak że nie będzie kolejek do lekarza. zastanawialiśmy się jak i jest wniosek rozmyślań część zamknie za zegarki, część za koperty, część za in vitro reszta ucieknie za granicę i nie będzie do kogo kolejek tworzyć;-)

Do góry