reklama
kredka82
Fanka BB :)
K.. ..mac no to powrotu do pl na pewno nie planuje w najblizszych 4 latach!
Marzen ja rok temubtak mialam i kup sobie tabletki silica mi pomoglo bardzo szybko! Poza tym jezeli moge cos doradzic a propo wlosow to jezeli macie taka mozliwosc kupujcie szampony/odzywki/maski itd nie takie zwykle w sklepie tylko profesjonalne fryzjerskie. Najlatwiej do dostania w tkmaxx.
Smerfeta ja zawsze tre na tarce dol i nie przyklepuje. Przy tym z jezynami tak samo bo jak go samego podpieczesz pierwsze to on sie plaski zrobi
Marzen ja rok temubtak mialam i kup sobie tabletki silica mi pomoglo bardzo szybko! Poza tym jezeli moge cos doradzic a propo wlosow to jezeli macie taka mozliwosc kupujcie szampony/odzywki/maski itd nie takie zwykle w sklepie tylko profesjonalne fryzjerskie. Najlatwiej do dostania w tkmaxx.
Smerfeta ja zawsze tre na tarce dol i nie przyklepuje. Przy tym z jezynami tak samo bo jak go samego podpieczesz pierwsze to on sie plaski zrobi
stacy
Naprawdę nie myślałam że wygra. Tragedia, to się nam zrobi Państwo kościelne :-(
kredka82
Dziewczyny jedyne co moge powiedziec to ze Wam wspolczuje. Nie mniej jednak kolejny raz utwierdzilam sie ze decyzja o wyjezdzie z Polski byla sluszna. Teraz tylko pytanie co on zrobi z in vitro bo mysle ze wiele dziewczyn bedzie mialo pod gorke w tej sprawie niestety.
stacy
Kredka ale się uśmiałam z tych zębów ;-) no niestety dobrze nie będzie. Mam nadzieję że po parlamentarnych nie za siadzie banda z PIS. Bo wtedy, nawet nie chce myśleć.
reklama
Podziel się: