reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka nie strasz :-)

Smerfetko oczywiście, że nie Putin :-) ale wszyscy wiemy jakie poglądy ma PIS i sam Pan Duda. Niestety nic z tego dobrego.

a co tutaj taka cisza?? gdzie Was wymiotło??

kołowrotku kochany. wtorek będzie Twój:-)

co do wyniku wczorajszych wyborów to wiedziałam że tak będzie, ale i tak serce mi stanęło. później się poryczałam, bo mój mąż powiedział do mnie: nie martw się kochanie będę ci przysyłał listy z okopów. poryczałam się. całą noc śnił mi się Macierewicz...

znalazłam w necie stronkę z której za darmo można ściągnąć w pdf książkę ks Kaczkowskiego Życie na pełnej petardzie. gdyby któraś z Was chciała to priv z mailem:-)

Dziewczyny jedyne co moge powiedziec to ze Wam wspolczuje. Nie mniej jednak kolejny raz utwierdzilam sie ze decyzja o wyjezdzie z Polski byla sluszna. Teraz tylko pytanie co on zrobi z in vitro bo mysle ze wiele dziewczyn bedzie mialo pod gorke w tej sprawie niestety.

z in vitro co zrobi? zlikwiduje. zablokuje. zrobi wszystko żeby było zgodnie z jego wiarą i sumieniem. wystarczyła mi dzisiejsza wypowiedź szefowej jego sztabu wyborczego p. Szydło. powiedziała że prezydent Komorowski powinien zostawić ustawę o ivf w spokoju, nie podpisywać jej w tym kształcie bo on już nie ma prawa, bo teraz Duda jest prezydentem i on będzie decydował zgodnie z wolą większości Polaków.
poryczałam się. mam jeszcze większy żal że nie zdążyłam. i mam ogromny żal do Komorowskiego i PO że przegrali te wybory

smerfeta pewnie, że spokojnie. Putin to Duda nie jest, ale Putina nam na głowę ściągnie.

Poooollleeee halloo:szok:

Magda no to mialas niezly koszmar z tym snem:-)

Dzisiaj gdzies przeczytalam takie haslo:

No to teraz polacy beda wracac z emigracji...
.
.
.
.
... po żone, dzieci i reszte rzeczy

Hahaha

Ostatnia edycja:
A wogole to gdzies slyszalam ze ta jego corka to nie taka jego tylko ze to jej dziecko z poprzedniego zwiazku. Wiec dziwne ze swoich dzieci nie ma? Moze ktos by mu zaproponowal badania nasienia i ew. in vitro skoro jak dotychczas naturals mu nie wyszedl???

Hahahaha:p dokładnie, smiech przez lzy nam zostal;)
A maciera w snach, zdecydowanie nie zazdroszczę...

Kołowrotek pewnie jajko juz znosi... moze praca ja trochę oderwie od nerwow;)

Magda, Niebajka, no kołowrotek w ferworze... Jutro o tej porze będzie się działo. Oby na moją korzyść ;-) a Wy kciuki trzymać,co bym zaświadczenie dostala;-)
Magda nie widziałam tej wypowiedzi, aż się boję... Oby mnie zakwalifikowali!!!

reklama
Co do wyborów wydaje mi się że do jesiennych parlamentarnych PIS nie ruszy invitro , żeby głosów nie stracić a później sie zacznie:/

Do góry