reklama
stacy
Fanka BB :)
Jak się nam uda to może na morze polskie, ale to wszystko zależy niestety od finansów.
marzen w jakie góry się wybierasz?
marzen w jakie góry się wybierasz?
kasik36
Oj mi tez sie teskni za wakacjami, w zeszlym roku nigdzie nie bylismy, tzn tylko w swieta wielkanocne w Egipcie ale latem nigdzie (oprocz kilku dni przed sama beta w Dolinie Charlotty i weekendu na polu golfowym) bo w lipcu mialam punkcje i transfer. Jednak z takim maluszkiem boje sie leciec samolotem a autem w dluzsza podroz tez mi sie nie usmiecha. Chyba pozostanie Polska i to gdzies niedaleko. Dzisiaj jedziemy na pole golfowe pochwalic sie synkiem. Pamietam jak w zeszlym roku namawialam dziewczyne szefa pola, zeby zamrozila sobie komorki dopoki jest jeszcze mloda (bo na razie dzieci nie planuja), oczywiscie bylo to po kilku sporych lampach wina A wiecie, ze w ogole nie ciagnie mnie do alkoholu? Juz nie karmie piersia wiec moglabym cos wypic np ulubionego Redsa czy Somersby ale w ogole nie mam na to ochoty. Kiedys ciezko mnie bylo spotkac bez towarzystwa lampki wina a teraz Junior zastepuje mi wszystko
Kasik to udanego wyjazdu. U mnie dziś zimno i mokro :/
Jeszcze M mnie wkurzył z rana wiec ciśnienie podniesione mam. Stwierdził że dziecko nam nie potrzebne :/ mam nadzieje ze to tylko chwilowa reakcja na niepowodzenie
Wiec spytałam czy żona mu też nie potrzebna wrr udusić go idzie dziś.
Jeszcze M mnie wkurzył z rana wiec ciśnienie podniesione mam. Stwierdził że dziecko nam nie potrzebne :/ mam nadzieje ze to tylko chwilowa reakcja na niepowodzenie
Wiec spytałam czy żona mu też nie potrzebna wrr udusić go idzie dziś.
anika11
hej!
u nas pewnie przez wzgląd na remont, który rozpoczniemy w sierpniu, pewnie wakacje ograniczymy do jakichś weekendowych wypadów, ale za to łazienka bedzie piekna
ja nie lubię remontów, i to jest bardzo delikatnie powiedziane, no ale... siła wyższa.
dobrej niedzieli!
u nas pewnie przez wzgląd na remont, który rozpoczniemy w sierpniu, pewnie wakacje ograniczymy do jakichś weekendowych wypadów, ale za to łazienka bedzie piekna
ja nie lubię remontów, i to jest bardzo delikatnie powiedziane, no ale... siła wyższa.
dobrej niedzieli!
reklama
Marzeń ... Oni tak maja kochana czasami - moj tak mowil pierwsze trzy lata a potem sam mnie na in vitro namawiał ...
Ale wiem, mogłas sie wkurzyc- kiedys mi tez maz powiedxial jak była owu ze nie i tyle bo teraz mu sie nie chce po prostu... Boze, faceci no .. nie denerwuj sie kochana
Dla pocieszenia - u mnie tez mokro i zimno
Ale wiem, mogłas sie wkurzyc- kiedys mi tez maz powiedxial jak była owu ze nie i tyle bo teraz mu sie nie chce po prostu... Boze, faceci no .. nie denerwuj sie kochana
Dla pocieszenia - u mnie tez mokro i zimno
Podziel się: