reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oj mi tez sie teskni za wakacjami, w zeszlym roku nigdzie nie bylismy, tzn tylko w swieta wielkanocne w Egipcie ale latem nigdzie (oprocz kilku dni przed sama beta w Dolinie Charlotty i weekendu na polu golfowym) bo w lipcu mialam punkcje i transfer. Jednak z takim maluszkiem boje sie leciec samolotem a autem w dluzsza podroz tez mi sie nie usmiecha. Chyba pozostanie Polska i to gdzies niedaleko. Dzisiaj jedziemy na pole golfowe pochwalic sie synkiem. Pamietam jak w zeszlym roku namawialam dziewczyne szefa pola, zeby zamrozila sobie komorki dopoki jest jeszcze mloda (bo na razie dzieci nie planuja), oczywiscie bylo to po kilku sporych lampach wina ;) A wiecie, ze w ogole nie ciagnie mnie do alkoholu? Juz nie karmie piersia wiec moglabym cos wypic np ulubionego Redsa czy Somersby ale w ogole nie mam na to ochoty. Kiedys ciezko mnie bylo spotkac bez towarzystwa lampki wina a teraz Junior zastepuje mi wszystko ;)

Kasik to udanego wyjazdu. U mnie dziś zimno i mokro :/
Jeszcze M mnie wkurzył z rana wiec ciśnienie podniesione mam. Stwierdził że dziecko nam nie potrzebne :/ mam nadzieje ze to tylko chwilowa reakcja na niepowodzenie :(
Wiec spytałam czy żona mu też nie potrzebna wrr udusić go idzie dziś.

hej!
u nas pewnie przez wzgląd na remont, który rozpoczniemy w sierpniu, pewnie wakacje ograniczymy do jakichś weekendowych wypadów, ale za to łazienka bedzie piekna :)

ja nie lubię remontów, i to jest bardzo delikatnie powiedziane, no ale... siła wyższa.

dobrej niedzieli!

reklama
Marzeń ... Oni tak maja kochana czasami - moj tak mowil pierwsze trzy lata a potem sam mnie na in vitro namawiał ...
Ale wiem, mogłas sie wkurzyc- kiedys mi tez maz powiedxial jak była owu ze nie i tyle bo teraz mu sie nie chce po prostu... Boze, faceci no .. nie denerwuj sie kochana

Dla pocieszenia - u mnie tez mokro i zimno :p

Do góry