reklama
kredka82
Fanka BB :)
Marzen ja juz myslalam ze bedziemy wiedzialy tu wszystko a Ty nas trzymasz w niepewnosci;-)
Anika no to mialas dzien... no i super ze udalo sie z thmi badaniami!!! Mocno Ci kibicuje i trzymam kciuki i juz nie moge sie doczekac relacji z wizyty!!! :-*
Lumia no to trzymam kciuki a jajo 25mm to niezly byk! Cos mi mowi ze bedzie syn z tego jaja;-)
No i oglaszam maj miesiacem dziwnych cyklow! Bo chyba malo ktora miala normalnie?
Anika no to mialas dzien... no i super ze udalo sie z thmi badaniami!!! Mocno Ci kibicuje i trzymam kciuki i juz nie moge sie doczekac relacji z wizyty!!! :-*
Lumia no to trzymam kciuki a jajo 25mm to niezly byk! Cos mi mowi ze bedzie syn z tego jaja;-)
No i oglaszam maj miesiacem dziwnych cyklow! Bo chyba malo ktora miala normalnie?
Kredka
Moze byc i syn;-)
Aniko
A widzisz mowilam, ze wszystko sie "samo" ulozy;-)
A ten na gorze czuwa;-)
Juz teraz zaciskam kciuki za 29;-)
Magda
Pomiar byl dobry, bo sama przygladalam sie ze wszystkich stron czy dobrze zmierzyla. Bylo +-0.59. No ale skoro pechol w ciagu niecalych 2 dni urosl nagle o 6mm, to wszystko mozliwe:-)....
Marzen
Ale nam zonka zrobilas. Ale tak na powaznie rozumiem Cie doskonale...
Dziekuje za wszystkie dobre slowa skierowane w moim kierunku;-)
Kredka
A co i jak oraz jakie wrazenia na priv;-) tylko jutro bo dzis padam;-)
Moze byc i syn;-)
Aniko
A widzisz mowilam, ze wszystko sie "samo" ulozy;-)
A ten na gorze czuwa;-)
Juz teraz zaciskam kciuki za 29;-)
Magda
Pomiar byl dobry, bo sama przygladalam sie ze wszystkich stron czy dobrze zmierzyla. Bylo +-0.59. No ale skoro pechol w ciagu niecalych 2 dni urosl nagle o 6mm, to wszystko mozliwe:-)....
Marzen
Ale nam zonka zrobilas. Ale tak na powaznie rozumiem Cie doskonale...
Dziekuje za wszystkie dobre slowa skierowane w moim kierunku;-)
Kredka
A co i jak oraz jakie wrazenia na priv;-) tylko jutro bo dzis padam;-)
niebajka
Halo, halo:*
Marzen, w takim razie odpedzamy Twoja @ i czekamy do poniedzialku budujesz napiecie, ze hej!
Musze chyba zawrócić, bo o sypanej szarlotce nie doczytalam,a to moje ulubione ciasto. Na podium ze skubancem z wisniami ;p
Lumia! Oby teraz armia sie spisala a właściwie jeden wyselekcjonowany żołnierz plemnior- reproduktor takie ladne jajca i endo -musi coś z tego byc;p odpoczywaj teraz
Kiedy mam wpisac testowanie/betowanie? 14dp?
Kołowrotku z ogromną przyjemnością Cię powrotnie dopiszę! Dzien szalony, mega mobilizacja, ale jaka teraz satysfakcja wielka Dumna jestem bardzo Kolejne wielkie emocje przed Tobą, ale licze ze ta strona lustra okaze się tą lepszą ; )
Co do tesciowych. Moja bardzo nas wspiera. Zlota z niej kobieta, wie o ivf. Jestem tez pewna, ze w kwestii adopcji rowniez moglibysmy liczyc na jej zaangażowanie i pomoc. Dzisiaj dreczyla mojego N. czy bylam juz na wizycie w klinice ( nakazalam mu milczec) Chcialabym mniejszego halo podczas crio.. bede próbowała je ukryc
No i nigdy nie zgodzilaby sie na wspolne z nią mieszkanie: młodzi maja byc u siebie. Koniec.
Madra kobita
Ale i tak umie mnie zdenerwowac
Magda podsyłam książkowego priva:*
Marzen, w takim razie odpedzamy Twoja @ i czekamy do poniedzialku budujesz napiecie, ze hej!
Musze chyba zawrócić, bo o sypanej szarlotce nie doczytalam,a to moje ulubione ciasto. Na podium ze skubancem z wisniami ;p
Lumia! Oby teraz armia sie spisala a właściwie jeden wyselekcjonowany żołnierz plemnior- reproduktor takie ladne jajca i endo -musi coś z tego byc;p odpoczywaj teraz
Kiedy mam wpisac testowanie/betowanie? 14dp?
Kołowrotku z ogromną przyjemnością Cię powrotnie dopiszę! Dzien szalony, mega mobilizacja, ale jaka teraz satysfakcja wielka Dumna jestem bardzo Kolejne wielkie emocje przed Tobą, ale licze ze ta strona lustra okaze się tą lepszą ; )
Co do tesciowych. Moja bardzo nas wspiera. Zlota z niej kobieta, wie o ivf. Jestem tez pewna, ze w kwestii adopcji rowniez moglibysmy liczyc na jej zaangażowanie i pomoc. Dzisiaj dreczyla mojego N. czy bylam juz na wizycie w klinice ( nakazalam mu milczec) Chcialabym mniejszego halo podczas crio.. bede próbowała je ukryc
No i nigdy nie zgodzilaby sie na wspolne z nią mieszkanie: młodzi maja byc u siebie. Koniec.
Madra kobita
Ale i tak umie mnie zdenerwowac
Magda podsyłam książkowego priva:*
Niebajko
Jesli chodzi o testowanie to poprosze o wpis na 7 czerwca;-) zakladam, ze owu moze byc fopiero jutro i od tego dnia 16 dni, bo u mnie druga faza, jak i pierwsza....dluga;-)
A Dziewczynki co poradzicie, jakie sposoby teraz po iui zeby zmobilizowac jajo do pekniecia?;-)
Jesli chodzi o testowanie to poprosze o wpis na 7 czerwca;-) zakladam, ze owu moze byc fopiero jutro i od tego dnia 16 dni, bo u mnie druga faza, jak i pierwsza....dluga;-)
A Dziewczynki co poradzicie, jakie sposoby teraz po iui zeby zmobilizowac jajo do pekniecia?;-)
niebajka
Dziewczyny wklejam kalendarz i spadam spać wygląda na to, że od przyszłego tygodnia zaczną się emocje
MAJ
23 - Emenems - wizyta kontrolna
25 - marzen88 – piękna beta!
26 – anika11 – wizyta u gin
28/29 stacy – piękna beta!
28/29 diore – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
CZERWIEC
1 - Beti39 - II badanie prenatalne
[FONT=&][/FONT][FONT=&]7 – lumia – testowanie
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer
~~~~~~~~~~~~~~~~[/FONT][FONT=&]
Bociany[/FONT][FONT=&]
[/FONT]Emenems widziałam we wtorek konczitę.. yh.
MAJ
23 - Emenems - wizyta kontrolna
25 - marzen88 – piękna beta!
26 – anika11 – wizyta u gin
28/29 stacy – piękna beta!
28/29 diore – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
CZERWIEC
1 - Beti39 - II badanie prenatalne
[FONT=&][/FONT][FONT=&]7 – lumia – testowanie
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer
~~~~~~~~~~~~~~~~[/FONT][FONT=&]
Bociany[/FONT][FONT=&]
[/FONT]Emenems widziałam we wtorek konczitę.. yh.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: