reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka duphaston to nie placebo. Gdy go bralam @ nigdy nie przychodziła. Gdyby było to placebo to lekarze w szanujących się klinikach leczenia niepłodności nie przepisywaliby go nagminnie

Lumia ja po clo też miałam bardzo kipskie endo dlatego trzymam kciuki by urosło &&&&&&&&&&&

Marzen objawy na @ i na ciążę najczęściej są identyczne więc nie panikuj :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Smarfeta i mnie czy luteina czy duphaston był po jajeczkowaniu jak miała byc miesiaczka to i tak była zawsze przebijała sie przez tabletki ...

Dziewczyny przepraszam, ale wpadam tylko wrzucić kalendarz. Kiepski coś ten tydzien dla mnie;)

Jutro ważny dzień dla Lumii i Marzen88 ! Powodzenia i trzymamy kciuki!

MAJ

21 – lumia – iui
21 - marzen88 – piękna beta!

28/29 stacy – piękna beta!
28/29 diore – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe

CZERWIEC

1 - Beti39 - II badanie prenatalne
8/10 - kredka 82 - hsg
anika11 - wizyta rejestracyjna
niebajka - criotransfer
~~~~~~~~~~~~~~~~
Bociany

Diore olej teściową.. z ciemnota nie wygrasz najlepszym argumentem.. Nie denerwuj się, bo nie warto ^^ musisz teraz o siebie dbać;)

Gdzieś czytałam o jakiś badaniach wpływu podawania progesteronu na podtrzymanie ciąży, coś coś... i w wielu krajach prz ivf się go nie podaje. dziewczyny kombinują i targają go z Polski. Ja uważam, że dobrze, że u nas go podają ^^ nie zaszkodzi a moze pomoc.

Buziaki dziewczyny!;*

Aniko;>

Cześć dziewczyny

Orientujecie się może jak wygląda sprawa inseminacji na Polnej w Poznaniu na NFZ, lub czy gdzieś w Poznaniu można zrobić inseminację w ramach NFZ i jakie są w tej chwili terminy?

Niebajko
A co sie dzieje, ze piszesz, ze kiepski tydzien?

Smerfetko, Stacy
Na bank to efekt clo...w sumie to moj 6cykl..., a moze 7?.... tylko pierwszy raz cos nie tak z endo...
Moj gin juz wczesniej chcial przejsc na ganodropiny, ale pecherze byly zawsze, a endo tez piekne....
No nic trzeba sie pozegnac z clo i wdrozyc nowy plan;-)

Diore
Jak to sie mowi, na glupote nie ma lekarstwa;-)

Diore ja tylko moge doradzic zebys otworzyla fabryke produkujaca masc z jadem zmiji - masz go pod dostatkiem:-D
A tak serio to co za baba wredna... rozumiem ze na chwile obecna nie ma szans zeby sie od niej uwolnic???

Ja juz wiele razy mowilam ze gdybym tylko mogla to bym adoptowala!

Emenems niewiele dziewczyn na bb dostawalo @ przy lutce czy dupku. Do mnie nigdy nie przychodziła, a przy pierwszej iui po której brałam dupka @ przyszła dopiero po 5 dniach po odstawieniu

Kredka wracaj do nasza kraja i adoptuj ;-)

reklama
Do góry