reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
wtrącę coś z innej beczki ale czekając na wiadomość ze szpitala zaczęłam czytać horoskop. Nie bardzo wierzę w takie rzeczy ale..może akurat? o to i on dla mojego znaku na dzisiejszy dzień:
"W Twoim życiu pojawiła się jakaś nowa osoba. Będzie dużo wymagać, ale warto się postarać, bo znajomość zapowiada się interesująco. Rozrywka i znajomi zejdą na dalszy plan, bo czeka Cię dzisiaj dużo domowych obowiązków. W domu wiele emocji, na szczęście wywołanych dobrą wiadomością. Może nowe mieszkanie albo kolejny członek rodziny. "

Bratanek w drodze..jesteśmy w trakcie sprzedaży nieruchomości.. przypadek??

Mój mąż bardzo wierzy w takie rzeczy. Zanim się poznaliśmy regularnie chodził do starszej kobiety-wróżki. Jednak nie każdemu chciała wróżyć, m mówił,że wiele osób odsyłała już w progu twierdząc,że złym ludziom nie wróży :szok: M twierdzi,że wiele rzeczy mu wywróżyła między innymi mnie :-D według niej mieliśmy się znać wcześniej, miałam być sporo młodszą blondynką ale bardzo dojrzałą emocjonalnie, by do mnie dojechać będzie musiał poświęcić jakąś godzinę. Wskazała mu nawet,że jeśli wyjdzie przed swój dom, to na południe ja mieszkam. Oczywiście te wszystkie informacje się zgadzają. Czasami jak się kłócimy i wypomina mi,że jestem wredna pytam go szyderczo czy o mojej wredocie wróżka zapomniała go uprzedzić? Ale dopiero dziś po iui powiedział mi,że ta wróżka mówiła coś jeszcze..mianowicie,że będzie miał ze mną dziecko.. Nie wiem dlaczego powiedział mi to dopiero dziś, po tylu latach. Od razu skojarzyłam inną sytuację.
Jakieś dwa lata temu szliśmy przez miasto, przechodząca obok nas cyganka, zaczepiła m i powiedziała: "będzie syn".

Wierzycie w takie *******ety? Ja dziś zaczęłam się zastanawiać.. hehe chyba psycha siada przez to wszystko już.

reklama
stacy
gratuluję IUI:-) teraz spokojnie do bety (haha ja to mówię JA)

marzen
czyżby czyżyk??

enni
ja miałam podane dwie blastki, więc nawet gdyby jedna to ...

no ale nie ważne już nic nie zmienię, kolejne badanie we wtorek. w poniedziałek pójdę do lekarza POZ wezmę sobie kilka dni L-4 żeby się w pracy nie stresować.

Diore ja wierze w takie rzeczy . Ludzie maja rozne zdolnosci.
Wiem ze to sprzeczne z religia ale czesto sie takie przepowiednie sprawdzaja.

Diore - wierzę w takie rzeczy, kiedyś sama myślałam by udać się do wróżki ale boje się usłyszeć coś czego nie chce wiedzieć :-)

Dziewczyny co myślicie o tym programie z testowaniem leków?

powiem Ci stacy,że ja, dopóki nie uzyskałabym pełnego pakietu info na temat tych leków,które miałabym testować to chyba bym się nie zdecydowała. Nie wiem jakie to leki i w jaki sposób miały by wpływać na mój organizm i ciążę. Najpierw się dowiedz jakie mogą być te negatywne konsekwencje i czym ryzykujesz.

diore
jeśli chodzi o wróżby i horoskopy, to ja wierzę zawsze kiedy mówią coś pozytywnego, a jeśli negatywnego to mówię, że to bzdety:tak: taka oto moja filozofia:-)

dziękuję za wszystkie dobre słowa i ciepłe myśli które kierujecie w moim kierunku. chcę żebyście wiedziały, że bardzo to doceniam:-)

reklama
Jej, ale tu sie dzieje:-)

Stacy, Diore
Kciuki zaciskam&&&&&&&&:-)
Dziewczynki A mozecie mi napisac ile zachowujecie wstrzemiezliwosci przed iui? ;-) Choc chyba z tego co czytalam Diore jeszcze wczoraj szalala;-)
Stacy, czy mozesz mi napisac jakie mialas hormony badane I jakie wyniki mialas. No i jesli mozesz to bardzo prosze o info ile placisz za podwojna iui?;-)
Diore
Jak to czytam, to nie da sie nie wierzyc;-)

Magda
Widze, ze cos z Twoja wiara i nadzieja kiepsko:-), ale mysle, Ze ja mam jej duzo(Jesli chodzi o Twoj wynik) i wierze, ze bedzie dobrze;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniko
Wlasnie mialam zaproponowac Ci wizyte z usg...ale wredota z tej@...

Kredka
Oby Twoje slowa okazaly sie prorocze;-)

Marzen
Ja bym poczekala, tak jak Anika pisze, 13-14dc i bete zrobila. Ja ufam tylko temu badaniu;-)
Ale zaciskam kciuki zeby druga krecha, z kazdym dniem, nabierala na kolorze:-)

Do góry