reklama
anika11
Fanka BB :)
Emenems, nie uda się - do tej pory iui zawsze miałam miedzy 11-14dc. zakładając, że @ pojawi się jutro (w co wątpię), to iui wypadłaby dokłądnie 29maja, a wtedy mam pierwszą wizytę w sprawie ivf, a ze nie bedzie się to odbywac w jednym miescie, to nie ogranę tego. druga sprawa, ze na wizytę rejestracyjną kazali mi się umówić pod koniec cyklu, a ja ledwo w połowie będę.. wszytsko przez te opóźnienia.
najprawdopodobniej bede musiała przesunąc wizyte... ech :/
najprawdopodobniej bede musiała przesunąc wizyte... ech :/
Wiesz co - a nie masz wrażenia ze " los" zdecyduje ktore rozwiazanie bedzie zakończone ciaza? Czy kolejne IUI czy ivf moze tak trzeba myślec. Mi ostatnie IUI nie wyszło bo wlasnie yr pecherzyki popękały jak testy pokazywały se nie ma ovu i przeszliśmy na ivf i sir udało - tak trzeba myślec tak ze los sie pokieruje w to właściwe rozwiazanie IUI albo ivf
Możesz byc byleby taka co sie nie poddaje!
Ja tez miałam wrażenie ze cały swiat jest przeciwko mnie .... Moja klinika normalnie ma wakacje i maja zamknięte (??!!! ) wiec rok temu przepadły całe wakacje a po nowym roku 3 IUI nie doszły do skutku bo jajeczkowalam w weekend ..( tak tak tu pracuje sie poniedziałek - piatek ) i tez miałam wrażenie ze mi wszystko przeleciało miedzy palcami.... Frustracja to nasze wspólne nazwisko
Ja tez miałam wrażenie ze cały swiat jest przeciwko mnie .... Moja klinika normalnie ma wakacje i maja zamknięte (??!!! ) wiec rok temu przepadły całe wakacje a po nowym roku 3 IUI nie doszły do skutku bo jajeczkowalam w weekend ..( tak tak tu pracuje sie poniedziałek - piatek ) i tez miałam wrażenie ze mi wszystko przeleciało miedzy palcami.... Frustracja to nasze wspólne nazwisko
anika11
Emenems, nie no, poddać się, nie poddam ponarzekam chwilę, ale żadnych dzialań nie porzucę. wiesz, ja ostatnią iui miałam w sylwestra i od tamtej pory w każdym miesiącu coś... a teraz nawet na wycieczkę ze swoją klasą nie pojechałam, bo byłam pewna, że rozpocznę stymulację ;/ ech:/
ale!!! co ma być, to będzie - głową muru nie przebiję! najwyżej coś będę musiała przesunąc albo coś pominę! cel jasny, więc walczę
ale!!! co ma być, to będzie - głową muru nie przebiję! najwyżej coś będę musiała przesunąc albo coś pominę! cel jasny, więc walczę
MagdaM33
diore
ocieraj się o ciężarne będzie dobrze.
anika
no nie wiem co napisać. pozostaje wierzyć w to co pisze emenems. nic nie dzieje się bez przyczyny.
frustracja? codziennie widzę ją w lustrze
emenems
czyli była to tylko formalność. bardzo bardzo Gratuluję:-)
Pole, Kasik, niebajka :-)
dziewczyny zaczynam mieć pietra. tak naprawdę ten tydzień minął mi ogromnie szybko. irracjonalne co napiszę, ale wolałabym odwlec jutrzejszy dzień. tak dobrze czułam się ze świadomością, że mogę być w ciąży... teraz mam ciarki na myśl, że jutro...
boję się do łez...
ocieraj się o ciężarne będzie dobrze.
anika
no nie wiem co napisać. pozostaje wierzyć w to co pisze emenems. nic nie dzieje się bez przyczyny.
frustracja? codziennie widzę ją w lustrze
emenems
czyli była to tylko formalność. bardzo bardzo Gratuluję:-)
Pole, Kasik, niebajka :-)
dziewczyny zaczynam mieć pietra. tak naprawdę ten tydzień minął mi ogromnie szybko. irracjonalne co napiszę, ale wolałabym odwlec jutrzejszy dzień. tak dobrze czułam się ze świadomością, że mogę być w ciąży... teraz mam ciarki na myśl, że jutro...
boję się do łez...
reklama
kasik36
MagdaM juz trzymam kciuki za Twoja wielka jutrzejsza bete
Podziel się: