reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anika - jeden krok na raz, na prwno wszystko uda sie po kolei ! Bedxie gęsto w terminach ale sie uda

reklama
Emenems, nie uda się - do tej pory iui zawsze miałam miedzy 11-14dc. zakładając, że @ pojawi się jutro (w co wątpię), to iui wypadłaby dokłądnie 29maja, a wtedy mam pierwszą wizytę w sprawie ivf, a ze nie bedzie się to odbywac w jednym miescie, to nie ogranę tego. druga sprawa, ze na wizytę rejestracyjną kazali mi się umówić pod koniec cyklu, a ja ledwo w połowie będę.. wszytsko przez te opóźnienia.
najprawdopodobniej bede musiała przesunąc wizyte... ech :/

Wiesz co - a nie masz wrażenia ze " los" zdecyduje ktore rozwiazanie bedzie zakończone ciaza? Czy kolejne IUI czy ivf:) moze tak trzeba myślec. Mi ostatnie IUI nie wyszło bo wlasnie yr pecherzyki popękały jak testy pokazywały se nie ma ovu i przeszliśmy na ivf i sir udało - tak trzeba myślec tak ze los sie pokieruje w to właściwe rozwiazanie IUI albo ivf

Emenems, ja wiem, że nic się bez przyczyny nie dzieje... ale za dużo ostatnio w moim życiu zbiegów terminów itp i za chwilę sfrustrowaną babą się stanę.

Możesz byc byleby taka co sie nie poddaje!

Ja tez miałam wrażenie ze cały swiat jest przeciwko mnie .... Moja klinika normalnie ma wakacje i maja zamknięte (??!!! ) wiec rok temu przepadły całe wakacje a po nowym roku 3 IUI nie doszły do skutku bo jajeczkowalam w weekend ..( tak tak tu pracuje sie poniedziałek - piatek ) i tez miałam wrażenie ze mi wszystko przeleciało miedzy palcami.... Frustracja to nasze wspólne nazwisko :)

Emenems, nie no, poddać się, nie poddam :p ponarzekam chwilę, ale żadnych dzialań nie porzucę. wiesz, ja ostatnią iui miałam w sylwestra i od tamtej pory w każdym miesiącu coś... a teraz nawet na wycieczkę ze swoją klasą nie pojechałam, bo byłam pewna, że rozpocznę stymulację ;/ ech:/

ale!!! co ma być, to będzie - głową muru nie przebiję! najwyżej coś będę musiała przesunąc albo coś pominę! cel jasny, więc walczę ;)

diore
ocieraj się o ciężarne będzie dobrze.

anika
no nie wiem co napisać. pozostaje wierzyć w to co pisze emenems. nic nie dzieje się bez przyczyny.
frustracja? codziennie widzę ją w lustrze:baffled:

emenems
czyli była to tylko formalność. bardzo bardzo Gratuluję:-)

Pole, Kasik, niebajka :-)

dziewczyny zaczynam mieć pietra. tak naprawdę ten tydzień minął mi ogromnie szybko. irracjonalne co napiszę, ale wolałabym odwlec jutrzejszy dzień. tak dobrze czułam się ze świadomością, że mogę być w ciąży... teraz mam ciarki na myśl, że jutro...
boję się do łez...

reklama
Do góry