reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No i ma był wynikow nie ma lekarz ma niby zadzoenic jak beda - taaaa cos czuje ze to poniedziałek bedzie

Emenems dobrze ze to tylko formalnosc ale wiem ze pewno sie i tak denerwujesz. Wiec kochana bez stresu!

Wlasnie dzwonili ze szpitala i pytali ktory to dzien cyklu bo on robia miedzy 5 a10 dniem to hsg. Nie chcialo mi sie tlumaczyc ze i tak nie ma szansy zebym byla w ciazy i moge to zrobic kiedykolwiek bo nawet mi na reke ze to bedzie w czerwcu ( mysle ze kolo 8-10czerwca w zaleznosci co teraz @ wywinie) bo wtedy bede prawie przetkana przed lipcowa inseminacja:-D

Ememes
Widze, ze cwicza TwojA cierpliwosc:-/

Pole
Jestem pelna podziwu dla Twojej postawy!
Piep...one hieny:/

Kredka
Nie dam rady zamrozic. Dzis wyjezdzamy. Wracamy w niedziele. Moj m kombinuje zeby nie jechac... ehhhh

Stacy
No idziemy leb w leb;-)

Niebajko
Cudowny ten kalendarz no i prowadzaca, Pierwsza Klasa;-)

Aniko
Dzis nic madrego w kalendarzu nie mam wpisane, a przynajmniej nie dla Nas;-)

emenems
zgadzam się z Kredką. to tylko formalność:-)

kredka
no to fajnie, że masz termin już. cieszę się:-)

Pole miny tych facetow jak wyszlas zapewne byly bezcenne ;) Moze ruszy ich sumienie i zachowaja sie jak ludzie a nie jak hieny. Listami oczywiscie mnie rozwalilas, znowu lzy polecialy, ach ... A bylas dzisiaj na becie?

hej, byłam u lekarza. pecherzyk 2,27 na lewym jajniku i 1,0 na prawym 11dc. IUI będzie w niedzielę 17maja o 17 :) Jeśli jutro test owu będzie negatywny mam zrobić sobie zastrzyk, jeśli dodatni będziemy działać na naturalnym cyklu.

Przed chwilą dowiedziałam się,że przyjaciółka w drugiej ciąży! :) Ale jej fajnie.
Za kilka dni na świecie pojawi się mój pierwszy bratanek,a zaraz po nim synek mojej bliskiej koleżanki.
Jak widzicie otaczają mnie same ciężarne kobiety, wszystkie mi cholernie bliskie. Boję się momentu odwiedzin tuż po porodach..czuję,że będę ryczeć jak bóbr jak zobaczę te małe bąbelki.
Do poprzednich iui podchodziłam na luzie i z pewnością,że się uda. Teraz nie ma we mnie nawet iskry nadziei, chyba przez to, iż zdaję sobie sprawę,że to na razie ostatnia próba.

kredko dobrze,że już znasz termin hsg.
emenems, musisz uzbroić się w cierpliwość.. ;)
Stacy i jak tam?

reklama
Diore, pęcherzyk dorodny :) dobrze rokuje, więc niech wszytsko się dzieje planowo, a ilość siódemek tego dnia przyniesie Ci szczęście :)
i nie martw się, że nadziei masz mało - niestety, to długa i wyczerpująca walka i nie można zawsze do wszytskiego z usmeichem podchodzić..
rozumiem Cie doskonale, bo u mnie podobny stan.

Emenems, beta marzenie!! :)

Lumia, a gdzie Ty znowu gnasz? chyba coś przegapiłam ;) u mnie tez dzisiaj sentencja/porada nijaka - "Przynajmniej raz w roku oglądaj zachody słońca". hm?

Pole, uważam, że rozsądnie zrobiłaś wychodząc, inaczej mogly Ci nerwy puścić, emocję wziąc górę i póżniej mogłabyś mieć do siebie żal, że zabrakło dystansu... a tak! dałas facetom do myślenia!!! buraki!

Smerfetka, jak się ma Ala? :) no i jak Ty?

Niebajko, pojdzie priv!

ja za namową gin zrobiłam dzisiaj betę, oczywiście negatywna. @ nadal nie ma i teraz jestem juz maksymalnie wk..., bo za dwa tygodnie mam wizytę w Rzgowie i pewnie zbiegnie się to z iui... ja już nie ogarniam tego wszytskiego!!!!

Do góry