My kobietki powinnyśmy się trzymać razem Emenems pozytywnie zaczęła tydzień wiec trzymam kciuki żeby każdej wszystko szło po dobrej myśli. Mnie brzuch bolał nad ranem ale stwierdziłam ze to pi dupku chociaż zawsze dobrze go znosilam .
reklama
Juz po wizycie - zwolnienie z drugiej pracy jest wiec pracuje tylko wtorek-piatek w biurze. super!
Próbował zrobic usg ale on jako położnik moze tylko zwykle wiec jeszcze nic nie było widac.
Powiedział ze drugie hcg powinno byc powyżej 200 wtedy bedzie oznaczało ze jest ok.
Kazał nic nie dźwigać nie przemęczać sie, fajny ten moj rodzinny jednak hehehe
Pozytywna wizyta
Próbował zrobic usg ale on jako położnik moze tylko zwykle wiec jeszcze nic nie było widac.
Powiedział ze drugie hcg powinno byc powyżej 200 wtedy bedzie oznaczało ze jest ok.
Kazał nic nie dźwigać nie przemęczać sie, fajny ten moj rodzinny jednak hehehe
Pozytywna wizyta
niebajka
Fanka BB :)
Emenems w takim razie oczekujemy pieknej bety to tylko formalność ^^
Mysle, ze skoro rodzinny prowadzi u Was ciaze to musi byc kompetentnym lekarzem
W takim razie dbaj o siebie i ciesze sie z udanej wizyty.
Ja czekam w rejestracji... o masakra...
Mysle, ze skoro rodzinny prowadzi u Was ciaze to musi byc kompetentnym lekarzem
W takim razie dbaj o siebie i ciesze sie z udanej wizyty.
Ja czekam w rejestracji... o masakra...
kredka82
Niebajka bidulko normalnie mi Ciebie zal:-* najlepiej by bylo gdybys je sciagla ale to bol jest bo ten plyn do sciagania mocno szczypie. Zobaczysz co Ci powiedza. Ja to bym chyba wolala cgwile pocierpiec ale je sciagnac!! Mi za tym drugim razem robil rzesy kto inny ( bo moja kosmetyczka byla na urlopie) tylko ze u mnie problem byl w tym ze ona mi je za bardzo posklejala i mnie ciaglo do tego stopnia ze w jednym miejscu wyrwalam 5 rzes bo myslalam ze zwariuje.
MagdaM33
emenems
tak się cieszę z pozytywnych wieści, które tu dostarczyłaś:-)
niebajka
współczuję bardzo. zaintrygowało mnie Twoje sformułowanie "zrobiłam rzęsy grzecznościowo" co to znaczy? mam nadzieję, że jak już się wyczekasz to przynajmniej z sukcesem pomogą.
tak się cieszę z pozytywnych wieści, które tu dostarczyłaś:-)
niebajka
współczuję bardzo. zaintrygowało mnie Twoje sformułowanie "zrobiłam rzęsy grzecznościowo" co to znaczy? mam nadzieję, że jak już się wyczekasz to przynajmniej z sukcesem pomogą.
reklama
niebajka
Mysle ze popoludnie mam z glowy ale boli mnie juz głowa,a jak zakrapiam oczy kroplami obkurczajacymi naczynka, to pierwsze 2 minuty nie moge wytrzymać, tak sa podraznione
Kredko same rzesy sa dokladnie przyklejone, nic nie jest posklejane, nie ciagnie. Ja mam taki problem ze oko mi sie nie domyka. Jak spie to mam uchylone i podczas aplikacji (kombiniwaly dziewczyny kilkakrotnie ukladajac platki zeby oczy byly jak najbardziej domkniete) raz ze sie wysuszyla spojowka, a dwa pewnie opary kleju mi podraznily/poparzyly...
Teraz przeczytalam ze jak oczy sie nie domykaja, to nie powinny mi ich naklejac..
Kredko takie sklejki niezle musialy bolec! Ałaaa!!
Marzen jak tam? Lepiej?
Kredko same rzesy sa dokladnie przyklejone, nic nie jest posklejane, nie ciagnie. Ja mam taki problem ze oko mi sie nie domyka. Jak spie to mam uchylone i podczas aplikacji (kombiniwaly dziewczyny kilkakrotnie ukladajac platki zeby oczy byly jak najbardziej domkniete) raz ze sie wysuszyla spojowka, a dwa pewnie opary kleju mi podraznily/poparzyly...
Teraz przeczytalam ze jak oczy sie nie domykaja, to nie powinny mi ich naklejac..
Kredko takie sklejki niezle musialy bolec! Ałaaa!!
Marzen jak tam? Lepiej?
Podziel się: