reklama
sylha
mama bliźniakowa
Sony- ty do lekarz i po L4 mykaj a nie do roboty!!!!!No i zrób test sobie na spokojnie rano i wklej później te 2 kreski na forum :-) no i przede wszystkim ty tak nie dystansuj mocno bo się jeszcze a dystansujesz!!!!!
Lindi- co znaczy czekanie na zgodę na invitro????
No a ja jestem po i jeżeli chodzi o invitro to tak zaczynamy od przyszłego cyklu od badań- cała wirusologia
, ogólne badanie ginekologiczne w celu stwierdzenia czy nie ma jakiś stanów zapalnych i potem dalej, cały taki proces przygotowawczy średnio ok. 2 miesięcy
. Niektóre leki tańsze są w Czechach- da mi potem listę po które mamy tam jechać jak już będę miała ustaloną dawkę.
Qrcze nigdy się tyle po lekarzach nie nalatałam co teraz przez te ostatnie 3 miesiące, ale przynajmniej wiemy na czym stoimy i co z tym zrobić. Tylko jeszcze tyle przed nami...
Lindi- co znaczy czekanie na zgodę na invitro????
No a ja jestem po i jeżeli chodzi o invitro to tak zaczynamy od przyszłego cyklu od badań- cała wirusologia
![Nerd :nerd: :nerd:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/nerd6bs.gif)
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Qrcze nigdy się tyle po lekarzach nie nalatałam co teraz przez te ostatnie 3 miesiące, ale przynajmniej wiemy na czym stoimy i co z tym zrobić. Tylko jeszcze tyle przed nami...
Lindi77
Fanka BB :)
Sylha -u nas żeby zostało to sfinansowane przez Państwo trzeb wypełnić druk do a'la NFZ - ja to wypełniłam przy pierwszym IUI- bo na zgodę na sfinansowanie in vitro trzeba czekać około 2 miesięcy. Zazwyczaj się zgadzają a jak się nie zgodzą to zapłacimy.
sylha
mama bliźniakowa
Lindi- A gdzie ty się leczysz????
Magdusia 31
SYLHA Lindi chyba leczy się w UK, bo z tego co wiem, to właśnie tam mają takie procedury
Czyli już jesteś po-oby okazała sie ta 3IUI szczęśliwa-mocno w to wierzę
Mnie się juz @ zaczęła więc nie zdołam zrobić wszystkich hormonów, bo jeszcze nie mam skierowań, to znów się to w czasie przeciągnie, ale mam nadzieje, że jak już pojadę we srode nast.do doktorka , to ruszę dalej z miejsca.
Czyli już jesteś po-oby okazała sie ta 3IUI szczęśliwa-mocno w to wierzę
Mnie się juz @ zaczęła więc nie zdołam zrobić wszystkich hormonów, bo jeszcze nie mam skierowań, to znów się to w czasie przeciągnie, ale mam nadzieje, że jak już pojadę we srode nast.do doktorka , to ruszę dalej z miejsca.
sylha
mama bliźniakowa
Magdusia- dlatego ja chcę jak dostanę @ to jak najszybciej pędzić do ginia, nawet się nie zastanawiam czy nie zaklepać sobie wizyty jeszcze przed wyjazdem do Niemiec.
Magdusia 31
Sylha ja właśnie tak dokładnie jeszcze na ten temat nie gadałam podczas 3IUI, bo on tez wtedy był zadowolony i myslał, że się uda wiec nie wypytywałam dokładnie jakie badania i wogóle, a teraz jest na urlopie więc w tym tyg nie podjadę, a tak to jutro bym już u niego była-no ale nie zawsze jest tak jak się chce, ale co się odwlecze to nie uciecze i też mam nadzieję, że do końca roku uda mi się podejść do ivf
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Magdusia- to jedziemy na tym samym wózku :-). Jakie dokładnie mnie czekają badania to nie wiem, nie chciał mi mówić dokładnie narazie, bo jeszcze liczy na sukces IUI.
Podziel się: