reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Sony- ty do lekarz i po L4 mykaj a nie do roboty!!!!!No i zrób test sobie na spokojnie rano i wklej później te 2 kreski na forum :-) no i przede wszystkim ty tak nie dystansuj mocno bo się jeszcze a dystansujesz!!!!!
Lindi- co znaczy czekanie na zgodę na invitro????
No a ja jestem po i jeżeli chodzi o invitro to tak zaczynamy od przyszłego cyklu od badań- cała wirusologia:nerd:, ogólne badanie ginekologiczne w celu stwierdzenia czy nie ma jakiś stanów zapalnych i potem dalej, cały taki proces przygotowawczy średnio ok. 2 miesięcy:sorry2:. Niektóre leki tańsze są w Czechach- da mi potem listę po które mamy tam jechać jak już będę miała ustaloną dawkę.
Qrcze nigdy się tyle po lekarzach nie nalatałam co teraz przez te ostatnie 3 miesiące, ale przynajmniej wiemy na czym stoimy i co z tym zrobić. Tylko jeszcze tyle przed nami...

Sylha -u nas żeby zostało to sfinansowane przez Państwo trzeb wypełnić druk do a'la NFZ - ja to wypełniłam przy pierwszym IUI- bo na zgodę na sfinansowanie in vitro trzeba czekać około 2 miesięcy. Zazwyczaj się zgadzają a jak się nie zgodzą to zapłacimy.

SYLHA Lindi chyba leczy się w UK, bo z tego co wiem, to właśnie tam mają takie procedury
Czyli już jesteś po-oby okazała sie ta 3IUI szczęśliwa-mocno w to wierzę
Mnie się juz @ zaczęła więc nie zdołam zrobić wszystkich hormonów, bo jeszcze nie mam skierowań, to znów się to w czasie przeciągnie, ale mam nadzieje, że jak już pojadę we srode nast.do doktorka , to ruszę dalej z miejsca.

Magdusia- dlatego ja chcę jak dostanę @ to jak najszybciej pędzić do ginia, nawet się nie zastanawiam czy nie zaklepać sobie wizyty jeszcze przed wyjazdem do Niemiec.

Sylha ja właśnie tak dokładnie jeszcze na ten temat nie gadałam podczas 3IUI, bo on tez wtedy był zadowolony i myslał, że się uda wiec nie wypytywałam dokładnie jakie badania i wogóle, a teraz jest na urlopie więc w tym tyg nie podjadę, a tak to jutro bym już u niego była-no ale nie zawsze jest tak jak się chce, ale co się odwlecze to nie uciecze i też mam nadzieję, że do końca roku uda mi się podejść do ivf

reklama
Magdusia- to jedziemy na tym samym wózku :-). Jakie dokładnie mnie czekają badania to nie wiem, nie chciał mi mówić dokładnie narazie, bo jeszcze liczy na sukces IUI.

Do góry