reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ufff Sony- to zaspokoiłaś moją ciekawość :-).
Czyli gdyby coś co tantum mogę brać...dawno się ten mój migdał nie odezwał, byle mi do piątku przejdzie.

reklama
sylha lecz sie :)
sony byle do czwartku co? ale jestem ciekawa nie moge sie doczekac... normalnie tak jakbym to ja czekala.........
a wiecie czy przy puregonie winka mozna sie napic? czerwone winko na endo :)

UWAGA dziewczyny stworzyłam 2 suwaczki i teraz czajuwa jak wyszły :-).
Z wyjazdem to się bardzo cieszę, bo nie będę miała czasu myśleć, a tak terz siedzę w pracy i znowu nuuuuda, to potem człowiek co robi gdy mu się nudzi- zaczyna myśleć- a ja to mam wyjątkowe zdolności do czarnowidzenia

sylha to jak taka jestes zdolna to mysl pozytywnie a nie negatywnie... ja trzymam za nas wszyskie kciuki jeszcze bardziej niz zawsze w tym cyklu! sylha i sony za was szczegolnie!

Wiesz- jak po ostatnim razie lekarz sam był zdziwiony, że nie wyszło, to ja tam na nic więcej nie liczę. teraz tak sobie myślę, może mogłam od razu się decydować na in vitro, a nie czekać jeszcze ten cykl, no tak stało się inaczej, a wiadomo decyzja o invitro też nie jest łatwa.
Raz słyszałam rozmowę koleżanek z pracy, że invitro to znaczy dziecko z próbówki :szok:, ja tego tak nie odbieram

aaa sie tam kolezankami bedziesz przejmowac, z reszta wiesz co Ci powiem, ja z moim m postanowilam ze nawet jak bedziemy podchodzic do ivf to nie powiemy ze to z in vitro... po prostu jest i koniec udalo sie! a czy to wazne jaka droga? kazde dziecko to cud od boga, te dzieci sa takie same!! wymodlone wyproszone... kazdy ma swoje sumienie i kazdy wie co robi, ivf nie pochwalaja bo sie niszczy zarodki niby ze to juz czlowiek a jak matka chciala pochowac swoje kilkutygodniowe dziecko to mowili ze to przeciez nie jest czlowiek nawet... ;/

Od kuzyna żona ma siostrę i owa siostra jakieś 2 lata temu będąc w połowie ciąży z bliźniakami!!!!poroniła- latali po wszystkich okolicznych księżach- nikt ich nie pochował!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dlatego dla mnie invitro nie jest niczym złym, ale niestety przez wpływ kleru ludzie takie a nie inne mają do tego podejście. Ja też na pewno nie będę nikomu doopy wkoło truć o moim invitro, tylko kuzynka M będzie wiedzieć, bo nam sama to proponowała. Ja mieszkam jeszcze na wsi gdzie wiara w kościół i słowa kiędza jest bardzo wieeeellllka. Pamiętam jak kiedyś nie chciał ochrzcić dziecka rodziców którzy byli "tylko" po cywilnym, bo nie było ich stać na wielkie kościelne wesele, nie powiedział wprost, ale miał tą dziewczynę za zwykłą dziwkę!!!!!!!!!

reklama
Do góry