reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kobity- gdzie Was wcięło?!?!?
Ja mam na 10 do pracy- taka głupia pora, że nic człek z dnia nie ma, ale jeszcze jutro i urlop :-), tylko te 2 dni jeszcze pzreżyć!!!!!Jak nie ma co robić to strasznie się dzień ciągnie, i potem się dostaje głupich myśli

reklama
Helo, zrobiłam test płytkowy w niedzielę i wynik był negatywny, to był mój 35 dc. Dziś mam 38 dc i @ nie widać, ani nie czuć. To mi się znów rozwalił cykl,ekstra :wściekła/y: Beznadzieja.

Atyde- a to już tak miałaś?!?!?Ja myślałam, że ty się 2 kreskami pochwalisz :-(, a powtarzałaś test????Wiesz, że nie zawsze pokazują od razu 2 kreski

Ja w ogóle po lapao się ,rozleciałam'. Borykam się z bólami kręgosłupa i mięśni pleców, mam niską temp. 35,2 do 36,2. Potem zaczęło mnie ,zatykać' przy oddychaniu, teraz to mnie już czasem dusi kaszel. Rodzinny lekarz to mnie tak diagnozuje jakby nie mógł. W piątek będę miała wyniki krwi i ob. Spirometrie zrobiłam, na moje oko to tam połowa norm wyszła poniżej 50%, ale wg lekarza nie ma się czym przejmować. I tak to jest z naszą zasr.. służbą zdrowia.

Nie czuję się jak bym była w ciąży. Może zrobię jeszcze test w poniedziałek a jak wyjdzie negatywny to wezmę lutkę, żeby wywołać @. Na razie to bardziej mnie martwi stan mojego zdrowia niż brak ciąży.

Sorry za pesymizm, ale mam już tego dość. Nawet żałuję, że poszłam na laparo, bo wcześniej nic mi nie było. Chyba, że to stres tak ze mnie wychodzi.

A mnie rozwaliło totalnie...
M mi kupił w aptece masę leków homeopatycznych, bezpiecznych dla mojego ew. stanu, mam temp dosyć już wysoką, bo zaczyna mi się w głowie kręcić, czuję każdą 1 kosteczkę, a muszę jeszcze 2,5 h siedzieć, bo szef pojechał na pasowanie córki na przedszkolaka i ktoś musi siedzieć w razie jakby kto przyjechał....był dzisiaj tylko koleś od reklamy.....i 2 razy telefon zadzwonił.....ale muszę siedzieć!!!Wrócę do domu to gorący prysznic i do łóżeczka. To się załatwiłam przed wyjazdem....

sylha lecz sie, ja tez ide do lozka, meza dzis pogotowie w nocy zabralo i dopiero wrocilam do domu.. jestem padnieta... odezwe sie jak odespie.......

SYLHA tak jedziemy na tym samym wózku.Kurcze to Cię rozłożyło niestety obyś szybko wyzdrowiała
SONY test mówi sam za siebie(ile ja bym dała żeby te 2 kreski zobaczyć-chyba tak samo bym zrobiła w ramkę i na ścianę)Jeszcze ta beta w czwartek i wszystko się potwierdzi
Anetka witaj-szkoda, że nie masz tam jakiejś znajomej co już by miała jakieś doświadczenia z IUI-pytasz czy się udają-oczywiście, że tak-u jednych za pierwszym razem u innych za 3 lub 4-ja miałam ich 3 i niestety nie udało się i dlatego już zdecydowałam się na in vitro-mam nadzieje, że napiszesz za jakiś czas, że się udało i fajnie, że ubezpieczenie pokrywa koszty
Błonka napisz co z M??????

Magdusia- może jeszcze zaciążymy w tym samym czasie :-), ja tak wymyśliłam prezent na święta- 2 kreski na teście :-), ale ciebie to mogę o plagiat posądzić z tym ramkowanie i na ścianę :-).
Jeszcze muszę 20min siedzieć, ale jak wrócę jak walnę w wyrko, nawet nie mam ochoty na jedzenie- choć do tej pory żyję z małej kromali na śniadanie, potem banan i jogurt

reklama
No i ładnie wszystkie się nawzajem pozarażałyśmy, szkoda że ciążą nie da się zarazić:):) Chyba że.....za dwa tygodnie się okaże !? Ginekolog mi dziś powiedziała, że witamina C i Calcium mam brać i herbatki z maliny.

Do góry