reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka a czy ty kochana mozesz mi dwoją historie lekko przypomniec?

Znam to ..... Tez e pl nie mieszkam
Sciskam cie babo

reklama
Kredka po to tutaj jesteśmy żeby dzielić się smutnym i radosnymi nowinkami.Kto jak kto ale my Cie na pewno rozumiemy.Każda z nas ma wiele prób za sobą i każda przeżywała swoje niepowodzenia. Też już wylalam morze łez. Często jest tak że człowiek nie ma już sił, załamuje się ale miną 2-3 i nabiera sił na dalszą walkę i jest jeszcze bardziej zdeterminowany czego i Tobie życzę. Podstawa podnieść się po niepowodzeni, a płacz czaseom pomaga

Smerfeta byle do 15 stej:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pięknie dziekuje za kciuki:happy:

Na poczatek gratulacje dla Emenems!
To nie sa zwidy to nie sa dziwny to jest ciąża:rofl2:

Enni na przyrost bety czekam i Twoja informacje!

Mialyscie racje, brak informacji to dobre informacje.
Klinika informuje jesli zle sie dzieje.
Rozmrozily sie wszystkie dzieciaki.
Jednak dwa z nich niestety nie wygladaja za dobrze i oczywiscie lekarka mowi, ze maja szanse, ale znikome.
Jeden zaś wyglada na ładna dziewczynkę;)
Oczywiecie wzięłam wszystkie i czekam...teraz tylko to mi pozostało...

Kredko zacznij malować swój swiat z rozmachem, z użyciem kolorów.
Cos mi sie wydaje, ze Ty chcesz za ołówek nam tu robic. Nie warto, zycie jest za krótkie, a wiesz, ze ja wiem co mowie...:happy::-):laugh2:

Pole to zaszalalas :-D ja tam trzymam kciuki za dwie dziewczynki, trzeci moze byc chłopak ;-)

Idę powalczyć z wózkiem i psem na spacerze. Ledwo dziś chodzę bo mi w krzyżu coś poszło

Pole chyba za wegielek bo bardziej czarny hehe
A tak na serio to ja wiem ze zycie jest za krotkie na smuty ale zyc bez dziecka to tez szalu nie ma:-( i jakos tak mnie dzisiaj naszlo na ryczenie jak tego maila napisalam do lekarza..

No i kochana trzymam kciuki za dziewczynke:-*

Pole to masz male przedszkole w brzuszku:) kropkom musi byc wesolo^^

Enni kciuki za Twoja bete;) na pewno bedzie wielka!

Kredko! Zobaczysz, ze niedlugo namalujesz nam piekna tecze:)
Nasza droga do bycia mama nie jest najprostsza, ale w końcu kazdej sie uda! Dzisiaj sie wyplacz, wyzal, a jutro zobaczysz, bedzie lepiej:) :* do boju!

Enni Ty 14.05 serudzko będziesz ogladac, a u mnie wizyta po porazce, mam nadzieje ze dostane zielone swiatlo do crio..

reklama
Pole - trzymam mocno kciuki za twoje kropki. :-)

Kredka - nie zalamuj sie kochana, ja wczoraj miałam chwilę zwątpienia. Musimy walczyć, tylko to nam zostało. Ja mocno w ro wierzę, ze kiedyś sie uda. Dzisiaj rozmawialiśmy co gdy sie nie uda. Na dzień dzisiejszy jest to ostatnie podejście do IUI. Jest to tak bardzo smutne :-(

Do góry