reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Enni ja tez siedze na telefonie :) wiec jak mowisz, nie widac.

No ja jutro synik bety z 11dpt potem w 17dpt bedzie i jak ty, tez sie stresuje i uważam go za kluczowy.

Ehhhhh chyba ten stres sie juz nigdy nie skonczy.
Myslalam ze bedzie szał i euforia jak druga kreskę zobacze a tu tylko wiecej obaw i pytanie - kiedy powiedziec mezowi ...

Emenems będzie dobrze :) mi 6 dpt wychodziła już słaba kreseczek i po 2 dniach poszłam na betę to było już 168 o ile dobrze pamiętam :) kurde idę ogarnąć w domu bo jak na razie nic nie robie tylko siedzę na telefonie hehe

Dziewczyny nie chce Wam psuc dnia i dzisiejszych radosci ale zlapalam takiego strasznego dola dzisiaj jak nigdy:-( siedze i rycze :-(
Napisalam do lekarza ze sie nie udalo i jakie badania mam robic i co dalej..
Gdybym wiedziala ze tak nas zycie zaskoczy to chyba bym nigdy nie wyjechala z polski bo czuje ze mam rece zwiazane i bedac tu to sie nidgy nie uda:-( i ja juz nie mam chybatu jak tego ogarnac... i czuje sie coraz bardziej samotna bez dziecka:-:)-(
Musialam to z siebie wyrzucic:-( przepraszam... :-:)-:)-(

reklama
Emenems mężowi to od razu mówiłam. Wyszłam z łazienki w niedzielę o 6 rano z głupią niedowierzajaca miną i budziłam go by pokazać mu test ;-)

Enni kciuki trzymam choć uważam że ta beta to tylko formalność :-)

Kredka ktory masz dziś dzień po iui? I co się stało że mówisz że się nie udało? @ przyszła? Kiedyś tu była dziewczyna która też robiła AID i udało się za 5 razem. Ona była zdrowa ale tak jest że i zdrowym parom udaję się często za którymś razem.

Do góry