reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam,

A ja mam dzisiaj urlop zupełnie przez przypadek :-). Jechałam rano do kliniki przed 9 tak jak lekarz prosił i się okazało, że wypadek losowy (pogrzeb) i będzie dopiero od południa. Dzwoniłam do szefa, że albo wolne, albo się muszę urwać na godzinkę, dwie, to powiedział, że mam se zrobić wolne :-), w sumie i tak się w biurze nudzę, a tak to sobie pozałatwiam parę innych spraw

reklama
Witajcie
Sony 3mam caly czas kciuki za Ciebie, codziennie podczytuje Nasze forum i zycze wszystkim powodzenia z calego serca! Ja dzis cala w nerwach, zbieram powoli rzeczy do szpitala i jutro o 7.00 mam sie stawic na laparo, trzymajcie kciuki

a ja ide dzis na wizyte moze mi sie humor poprawi jak ustale co dalej i dostane recepte na gonadotropiny.. ale wiecie co... i tak sie nie uda... a wiecie dlaczego? bo mam owu i nic... nie wazne na jakich lekach bede i tak mi sie nie uda :((

Błonka nie możesz tak myśleć!!!! a druga sprawa to z gonadotropinami w Zięba Clinic masz ułatwioną sprawę bo wykupujesz to na miejscu w zastrzykach, które sama możesz sobie podawać ;) ja dziś byłam na kontroli czy pęcherzyki pękły i dwa z trzech pękły...

Błonka- klapsa ode mnie dostaniesz jak nie przestaniesz tak myśleć!!!!!!!Bo właśnie takie myślenie Cię blokuje!!!!Jesteś jeszcze młoda, tak możesz pomyśleć jak będzeisz dobijać 40!!!!! a do tej to jeszcze masz sporo czasu. Ja wiem, że masz w koło siebie młode mamusie, ale i na ciebie przyjdzie pora, a jak będziesz żyć tylko przyszłym potomstwem to Ci życie między palcami przecieknie i najlepsze lata swojego życia. Ciesz się tym co masz

Witajcie dziewczyny
U mnie niestety ta 3IUI nie udała się-dziś mam 24 dzień cyklu i ta nieszczęsna @ się pojawiła-a tak po cichu liczyłam, że do trzech razy sztuka....
Strasznie mi smutno, ale na razie się jakoś trzymam-jeszcze nikomu nie powiedziałam-pewnie rozkleję się jak mąż wróci, ale tak jak wcześniej pisałam decyzję podjęliśmy i zaczynamy przygotowywać się od razu do inf-myślę,że w nast. tyg.pojadę po skierowania na badania i będziemy intensywnie działać
Nadal będę Was podczytywać i Wam kibicować z całego serca-trzymajcie się i powodzenia

Magdusia- :-( przykro mi baaaardzo, mocno Cię tulę!!!!!!!Ja też jak mi się ta IUI nie uda to od razu chcę lecieć po skierowania i od razu działać, bo już też nie mam ochoty na dalsze wyczekiwania. Głowa do góry Magdusia- teraz to przynajmniej szanse na dzidzię są o wiele, wiele większe, bo jednak boli ta porażka wiem. Napisz jakie badania co i jak potem- będziesz moim przodownikiem w tych klockach :-)

Dziewczyny trzymam za wasze in vitro mocno kciuki. Piszcie na bieżąco jak to u was będzie przebiegało. Dziś mnie w pracy lekarka zgarnęła na usg, ale niestety nic nie widać. :( pusto. Miesiączka jeszcze nie przyszła, więc dalej żyję nadziejami. Cały czas czekam na dobre wieści od was.

Lotinda w ziembie to kosztuje 85 zl 1 ampulka puregonu 50? a jak bym poprosila pania to by mi podala ten pierwszy? czy myslisz ze nie? ;p bo sie troche boje ;p
wrocilam z wizyty jutro jade do ziemby rano wykupic zastrzyki... w piatek pierwsze usg i potem inseminacja eh zobaczymy jak to bedzie, ustalilam ze jak teraz by nie wyszlo to sie decyduje od razu na laparoskopie na elektrokauteryzacje jajnikow.. zeby same ruszyly... bo nie stac mnie na gonadotropiny co miesiac... mam 10 zastrzykow przyjac a jeden kosztuje kupe kasy plus inseminacja 700 zl i i zastrzyk z owutrelle kochane kosztuje 120 zl.. policzywszy wszystko wychodzi ponad 1600 zl za miesiac plus duphaston 50 zl, leki na cukier i encorton... DLACZEGOOO?????????????????????????
W tym miesiacu musi sie udac bo jak nieee to ja tej mojej ciotce normalnie przy#$^$^#$@#%$#^#$%@#$#$%

reklama
SYLHA , SONY dzięki za wsparcie
Będę informować na bieżąco co mam zlecone i jak bedzie to wszystko przebiegać
Sylha mocno trzymam kciuki za jutro....
Sony skoro nie ma @ to bardzo dobry znak-wierzę, że jak zrobisz betę pod koniec tyg, to będzie bardzo wysoka:-)

Do góry