reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny trzymam kciuki za Wasze testowania:)

Plamienie implantacyjne występuje w zaleznosci od tego czy zarodek zagniezdzajac sie trafi na naczynie krwionosne, czy tez nie.
MagdaM mamy jedna 5dniowa blastke. Jestem w rządowce, wiec mroza tylko w 5 dobie.. no i do 5doby dotrwal tylko 1. A podawany mialam 3dniowy zarodek, wiec niewiadomo czy sie w ogole dalej podzielil.. To wszystko jest tak niewiarygodne.. czas tak leci, doswiadczen przybywa.. ledwo sie czlowiek obejrzy. Musimy walczyc dalej, nie ma innej opcji. Jak sie czujesz po encortonie? Napuchlas bardzo?

reklama
Inis, Lumia, kciuki za Was!!! podzielcie sie z nami szybko dobrymi wiadomościami:)

Ja dzisiaj byłam na kolejnym usg, najprawdopodobniej w weekend pecherzyk pekł, ale jest jeszcze inny niewielki, który nie wiadomo skad sie wziął ;) tzn. pewni po przerwanej stumulacji. no nic, od jutra duphaston, ktory ma wspomoc wchłanianie się tego pecherzyka i w 3dc na usg i start! oby. dopisuję sie do listy:)

Niebajka: 13.04 - progesteron, walcze dalej!

Kredka: 12.04 - @, 23.04 pierwsze usg przed inseminacją w 12dc, 24.04 - inseminacja na peknietym pecherzyku.

Inis: 15.04. - iui; 29.04. - test :)

Diore: 10.04 - @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- drugie podejście do IUI

Marzen: w oczekiwaniu na @, 20.04.wizyta i dalsze plany

Lumia: Owu 15/16 (bez iui), testuje 28.04.

Beti: druga iui 27 styczeń,10 luty beta 140,drugie badanie prenatalne 1 czerwiec,termin porodu 18 pazdziernik :)

Anika: 27.04 kontrolne usg, duphaston, w maju w 3dc start do IV iui, a potem.... inny plan ;)

Magda:

Sliczna:

Kredka
Nie jestescie, az tak straszne:p kom mi sie rozladowala:-) dziekuje za dopisanie do listy;-) tylko jutro to ja jeszcze nie bede testowac;-) ja normalnie mam 16 dniowa faze lutealna, wiec przy zalozeniu, ze owu byla w czwartek, 14dpo wychodzi 30;-) wiec wtedy to juz moge sie ugiac i zatestuje z ranca:-)

Beti
Cudowne wiesci:-) gratuluje pierwsztych motylkow w brzuchu;-)

Anika
Zaciskam wiec kciuku za ten cykl. A probowaliscie jakies fiflaki w week? Jest jakas szansa?w tym cyklu?.

Lumia - fiflaki hahaha no tego jeszcze nie slyszalam:-D super:-)
A moze jednak wczesniej wyjdzie??

Anika mam nadzieje ze sie Wam uda!!!:-*

Niebajka to fakt niewiarygodne jak czas leci i jak zmienia sie nasze nastawienie i podejscie. Ja co prawda jeszcze malo mam za soba w porownaniu do niektorych ale juz widze roznice!

Marzen jak ten Twoj m sie skupi na tym szkoleniu to ja nie wiem;-) oby zdazyl rano armie wyszkolic zeby gotowa do boju byla:-)

Dziewczyny czy ktoras miala takie przeszywajace klucie w okolicy jajnika? Normalnie przed chwila mi sie zaczelo takie dziwne klucie nie takie normalne jak przedtem tylko dziwne i mocne? Az sie przestraszylam

Ostatnia edycja:
Kredka - ja żadnego kłócia nie miałam. Ale może u Ciebie to dobry objaw :)

Lumia - to rzeczywiście lepiej poczekać skoro masz dłuższą fazę lutealna :) po co się denerwować. Ale trzymam kciuki za Ciebie! I za siebie też hehe...
...dobra, wstaje i idę po test.

reklama
Do góry