reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Moj zajaczek wielkanocny moglby dzisiaj wyjsc do domu ale ja niestety nie :( Dopatrzyli sie, ze mam mutacje w genie i powinnam dostawac clexane. Eureka normalnie, jak mowilam wczesniej to nikt mnie nie sluchal. Pani doktor z usmiechem na ustach oznajmila, ze jest jej przykro ale nie moze mnie wypisac w momencie kiedy doklada mi clexane bo moze sie cos stac. A to ta sama pani doktor, ktorej w sierpniu nie chcialo sie do mnie przyjsc jak lezalam z krwotokiem i powiedziala, zeby mi pielegniarki daly relanium i mam isc spac a jak nie to jak chce to moze mi usunac ciaze.

Pole caly czas mysle o Was ...

Ostatnia edycja:
Kasik to kiedy wyjdziesz? I jak ma sie Junior?

Tata juz ok. Rozmawialam z nim przed chwila. Cisnienie juz mu powoli spada. Tomograf wykazal szumy i caly czas go jeszcze badaja roznorako. Na min tydzien zostaje w szpitalu:-(

Pole jak tu jeszcze zagladniesz to odezwij sie! Jestem z Toba myslami:-*

Niebajka no i jak? Daj znac!

Juz trzeci raz usiluje cos napisac:p

Kasik widze, ze pani dr troche pozno, ale nabrala pokory.. bede trzymac kciuki zebys jutro z Zajaczkiem wyszla do domku! Pierwsze święta razem;)) A jak sie czujesz po cc?

Kredko ciesze sie, ze kryzys z Tatusiem zazegnany. Niech go teraz zdiagnozuja i ustawia leczenie, zeby takie sytuacje nie mialy juz miejsca.. szkoda rylko ze swieta w szpitalu :(

A u mnie ok. Caly czas bym tylko spala po tej punkcji. Wczoraj pol dnia w klinice. Bardzo długo czekałam na wizytę po.. no i mam takie mieszane uczucia. Ostatecznie dr powiedzial, ze mam 8 oocytow do zaplodnienia. I ze mimo ze 2 powinnam oddac do adopcji to i tak zostawia mi 8:| wczoraj mialam klopoty z kojarzeniem faktow i na wszystko reagowalam z opoznieniem, wiec najpierw bardzo sie ucieszylam z bonusu, a teraz kiedy mialam czas to przemyslec po prostu sie martwie:( boje sie ze komorki sa jakies slabe, albo nasienie.. ze slabo rokuje i stad ten bonus..
W poniedziałek po sniadaniu jade do kliniki na transfer. Oby bylo co transferowac..
Dostalam do brania duphaston 3x1, encorton, estrofem2x1 i luteine3x2.. dupek chyba mnie bardzo usypia..

Kredka to cale szczescie ze juz z Tata lepiej i Ty tez juz jestes spokojniejsza :)
Kasik moja kochana co ja mam Ci powiedziwc?? Ta babe to juz dawno powinni wurzucic, Ty juz po tym wszystkim co przeszlas masz wiecej wiedzy niz ona:) a jak sie czujecie??
Pole modlitwa moja jest z Wami...
Niebajka nie kracz!!! Podziela sie i wroca do mamusi :) nie pisz zlych scenariuszy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik trzymam kciuki za wielkanocne sniadanko w komplecie i to w domu:-*
A z tata to dzieki Bogu wczesnie zareagowali.. jeszcze mu dretwiala reka i pol twarzy a on myslal pierwsze ze jak spal to mu scierplo.. ehh

Niebajka zobaczysz ze bedzie dobrze i wszystko pieknie sie uda!!! I nie doszukuj sie! Wiem ze latwo sie mowi bo ja tez taka jestem ale czasem ktos musi nas otrzezwic i wbic do glowy ze bedzie dobrze bez paniki:-*

No i zycze wszystkim zdrowych i pogodnych swiat w rodzinnej atmosferze oraz zeby nasze jajeczka tak zaszalaly zebysmy wszystkie co czekaja przed i po iui zobaczyly te dwie kreseczki:-*:-*:-*

Do góry