reklama
gos1512
Fanka BB :)
Kasik moglas powiedziec ze sie wlasnie pakujesz i idziesz do domku chodza takie mendy po tym swiecie!!! A mamuska pewnie fajna mine zrobila ) powiem Ci ze mnie zadziwilas z ta lewatywa i cewnikiem u nas na slasku w tych dobrych szpitalach nie robia juz lewatywy a cewnikuja po znieczuleniu czekaj cierpliwie kochana na swojego juniora
kasik36
Jeszcze przed chwila mialam konsultacje laryngologiczna bo od wczoraj nie slyszalam na prawe ucho, wyplukali mi korek, od razu inne zycie jak slysze w stereo
zuzik85
Kredka, nie żartuj sobie W styczniu jak zrobiliśmy seminogram, to ryczałam jak bóbr. Mieliśmy tylko 5% prawidlowych plemników. z takim wynikiem to nawet nie mieliśmy co marzyć o naturalnym poczeciu. Emek miał jakiś stan zapalny czegoś tam i leukocyty w nasieniu były przekroczone 6 scio krotnie! Leukocyty uszkadzały nam armię. Dopiero odpowiednio dobrany antybiotyk, pomógł nam się pozbyć tego cholerstwa. I dlatego nasze nowe plemniczki są juz zdrowe i może coś zdziałaly. Bo u nas to tak naprawde nie wiadomo czego nie możemy zajść. Mam wpisaną niepłodność idiopatyczna. Jedynie co mi nie zbadali to wrogości śluzu. Może tu tkwi nasz problem.
Kasik, u mnie dokładnie 11.00 Ściskam Cie mocno. Już minuty dzielą Cię od szczęścia. Wszystkiego najlepszego! Niech to będą najszczęśliwsze chwile dla Was:-)
Kasik, u mnie dokładnie 11.00 Ściskam Cie mocno. Już minuty dzielą Cię od szczęścia. Wszystkiego najlepszego! Niech to będą najszczęśliwsze chwile dla Was:-)
zuzik85
Aha Kredka jeszcze nie wiem czy będę robić sikacza przed beta. Na chwilę obecną, najnormalniej boję się. Boję się rozczarowania. Ale ciiiiiiii, narazie wyłaczam myślenie na ten temat. ;-)
kasik36
Jeszcze troche a urodze naturalnie Operacja sie przedluza a ja cala w stresie.
reklama
Podziel się: