reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pole nie do konca wiem jaka jest wasza sytuacja ale przesylam dobra energie w wasza strone bo domyslam sie ze sie przyda:-*

Gos
Ja na Twoim miejscu, jak jesteś tak niecierpliwa;-):-D, zrobiłam bym test nawet jutro:) ale z krwiiii;-)
Kciuki zaciskam Kochana&&&&&&&&&

Kredka
Heh co dzień tov może za często;-)bym zbankrutowała:-p byłam we wtorek i dopiero w poniedziałek idę:) to bedzie mój 17dc i obstawiam, że jakieś 14/15 mm pęchol będzie miał:p. Poza tym troszke odpuściłam, już nie robie pomiarow temperatury, bo jak dziewczyny piszą, można zbzikować:) co ma byc to będzie;)

Kredka
Nie robie. Tak jak napisalam, odpuscilam, bo w lekka paranoje popadalam....co ma byc to bedzie. Juz nie mam sil na takie wyczekiwania, sprawdzania itp

Smerfetka
Czy u ciebie, wlasnie imunologia byla problemem? Czy mozesz mi cos wiecej napisac, tu lub na priv?
Jakie badania robilas, czy cos bralas-sterydy? To dla mnie bardzo wazne, bo dopiero zaczynam w to "wchodzic"

No i Wszystkiego najpiekniejszego Wspaniale Kobitki:-*

Lumia wszystko na spokojnie :) my niestety za bardzo chcemy :( lepiej niekiedy odpuscic - ale czy sie da?
Kredka ceny teraz pewnie niezle biletow :(
Ja na szczescie jestem u mamy i nie mam przy sobie testua tu wies :) i cale szczescie :) jutro sobie posikam :) ale i tak wiem ze nic z tego nie bedzie :( teraz trzeba prace znalesc i dalej trzeba pchac ten wozek :)
Milej islonecznej niedzieli Wam Kochane zycze :)

reklama
Kochane wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta:-*:-*:-*
Zycze wszystkim niezaciazonym 2 kresek a zaciazonym spokojnego oczekiwania na maluszki:-) i adopcyjne pociechy:-D

Gos czekam na info jak test jutro zrobisz! Poza tym ceny biletow oszalaly i chyba na koniec kwietnia dopiero przylecimy:-( mowi sie trudno i tyle

Do góry