reklama
gos1512
Fanka BB :)
Wypytaj sie o wszystko i czy bank nasienia tez maja ja od krakowa to 1,5 godzinki autem mieszkam a mnie jeszcze jajniki nie przestaly bolec - czy to normalne? I brzuch mnie pobolewa od dolu
gos1512
Ludwin juz caly przeszukalam i cennika brak a z drugiej strony nie wiem czy bym zmienila klinike bo bardzo ufam mojemu doktorkowi ktory nie obwija tylko mowi jak to widzi jajniki i brzuch mnie ciagle boli
kredka82
Poza tym wlasnie zrobilam test owu bo jutro lecimy do polski ( dla nie wtajemniczonych dostalam @ 2 dni wczesniej a zawsze mam co 28 dni jak w zegarku wiec to troche namieszalo bo boje sie ze bede u lekarza za pozno) i na tescie sa dzis dwie krechy ale jedna slabsza wiec licze ze jeszcze owu nie ma i jeszcze za 2 godz zrobie jeszcze raz bo zawsze robilam wieczorem a dzisiaj juz nie wytrzymalam i chcialam sprawdzic.
Dziewczyny a jak to jest z tym sluzem? Czy ktoras mi powie kiedy po tym jak jest sluz sa dni plodne? Czy to wlasnie wtedy?
Dziewczyny a jak to jest z tym sluzem? Czy ktoras mi powie kiedy po tym jak jest sluz sa dni plodne? Czy to wlasnie wtedy?
reklama
Podziel się: