reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wypytaj sie o wszystko i czy bank nasienia tez maja :) ja od krakowa to 1,5 godzinki autem mieszkam :) a mnie jeszcze jajniki nie przestaly bolec - czy to normalne? I brzuch mnie pobolewa od dolu :(

Anika przykro mi ze tak ten 2015 Cie nie rozpieszcza i przykro mi z powodu wujka. Nie wiem czy wy tez ale ja znam takie powiedzenie ze jak ktos z rodziny umiera to ktos sie wkrotce rodzi wiec mam nadzieje ze to bedzie wasze:-)

Gos
W Parents na bank maja. Zreszta na ich stronie masz cennik, co i jak;-) w Ludwin nie mam pojecia;-) popatrz na ich strone, choc cennika nie maja:/

Ludwin juz caly przeszukalam :) i cennika brak :( a z drugiej strony nie wiem czy bym zmienila klinike bo bardzo ufam mojemu doktorkowi ktory nie obwija tylko mowi jak to widzi :) jajniki i brzuch mnie ciagle boli :(

Poza tym wlasnie zrobilam test owu bo jutro lecimy do polski ( dla nie wtajemniczonych dostalam @ 2 dni wczesniej a zawsze mam co 28 dni jak w zegarku wiec to troche namieszalo bo boje sie ze bede u lekarza za pozno) i na tescie sa dzis dwie krechy ale jedna slabsza wiec licze ze jeszcze owu nie ma i jeszcze za 2 godz zrobie jeszcze raz bo zawsze robilam wieczorem a dzisiaj juz nie wytrzymalam i chcialam sprawdzic.
Dziewczyny a jak to jest z tym sluzem? Czy ktoras mi powie kiedy po tym jak jest sluz sa dni plodne? Czy to wlasnie wtedy?

reklama
Poza tym strasznie sie juz tym wszystkim denerwuje i juz bym chciala wiedziec jak moje jajo czy juz za pozno czy jeszcze bedzie szansa...

Do góry