reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jak dzisiaj sa dwie i jedna ciutke slabsza to dobrze ze jurto przylatujecie :) ja tak mialam w niedziele a w poniedzialek o 20 mialam iui :) a z tym sluzem to sama nie wiem bo nigdy na to nie patrzylam, bo a to bylo przytulanko i ten sluz jest juz u mnie inny :) jutro bedziesz miec iui?

reklama
Kredka ale owulacja od dwoch krech nastepuje w ciagi 24-36 godzin :) ja w niedziele rano o 9 mialam dwie krechy ale w poniedzialek jak podchodzilam do iui to jeszcze jajko nie peklo :) glowa do gory :) nie panikuj bedzie dobrze :) pamietaj o swojej dewizie :))

No pamietam:-*
A co do tego sluzu to ja nigdy jakos go nie badalam ale wczoraj i dzisiaj to mam go strasznie duuuzo i dzisiaj on jest tak jak go okreslaja jak bialko jaja i sie rozciaga a ze ja na tym sie nie znam to teraz nie wiem co tam mi sie w brzuchu dzieje

Kredka NIE PANIKUJ !!! Jutro przylecicie a w srode wszystko sie wyjasni :) ale chyba przy peknietym jajku tez sie podaje nasienie :) mnie strasznie jajniki bola i brzuch mnie boli jakbym miala jakies skurcze :(

Gos wiem juz zaczynam panikowac ze znowu sie wszystko przeciagnie... no wlasnie a ile trwa od momentu kiedy jajko sie wydostaje do momentu az peknie

Kredka
Tylko spokój Nas uratuje;)
Nie panikuj, nie stresuj się bo to nic dobrego nie da!
Sluz, jak opisujesz, jest płodny. Ale pamiętaj,że taki śluz moze być na parę dni przed Owulacją! A ból, ktory opisujesz może być z nerwów i stresu.
Wiem ,że to nie jest łatwe, ale wrzuć na luz:cool2:

Gos

Mnie po tej IUI też napierdzielały jajniki, szczególnie ten z którego była owulacja. Pierwszy raz tak miałam.

Anika
Jak tam Twój Brat?

Queen
Kochana, czy już coś zaczęliście planować w sprawie adopcji. Zaciskam mocno kciuki i całym serduchem kibicuję Wam, aby wszytko sie powiodło! Jesteście dla mnie niesamowici! &&&&&&&

reklama
Lumia wiem.. dzieki
Jak caly czas zachowywalam spokoj tak dzis jakas masakra ( az mnie przed chwila przeczyscilo z nerwow chyba) Ten sluz jest jakis obfitszy bo nigdy na niego nie zwracalam uwagi a od wczoraj caly czas czuje normalnie mokro:-( i dzisiaj sprawdzilam i sie bardzo rozciaga i jak bialko wyglada. Najgorsze ze ladujemy ok 21 wiec nikt mnie o tej godzinie nie przyjmie wiec dopiero sroda rano i caly czas mam takie wrazenie ze braknie mi pare godzin

Do góry