reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Queen - wierze ze cokolwiek sie stanie bedzie dobrze! A pomysl z adopcja uwazam za super bo to na prawde swietnie jak mozna jakiemus biednemu maluchowi podarowac dom i kochajaca rodzine! U nas niestety adopcja nie wchodzi w gre bo w polsce nam nie pozwola bo tam nie mieszkamy a tu jest bardzo malo dzieci do adopcji wiec selekcja przyszlych rodzicow jest ogromna i raczej obcokrajowcy odpadaja. Ale powiedzialam sobie ze jezeli wszystkie opcje zawioda to wtedy zdecyduje sie wrocic do polski tylko po to by moc miec szanse adoptowac dziecko.

reklama
Lumia to u mnie odpada bo ja moge pic tylko polslodkie albo slodkie bo na inne mam alergie i niestety u nas sa az do wyboru 2 polskodkie wina ale biale:-(

Gos Wy się starcie od lipca zeszłego roku? Czy dopiero wtedy zaczęliscie chodzic po lekarzach? Bo się doliczyc nie mogę ;)

Queen ja też trzymam kciuki:) Mam nadzieję,że wszystko pójdzie po Twojej myśli.
Moje plany na weekend to niestety uczelnia;/, a dziś mam zamiar się pouczyć ale jakoś po pracy zmęczona jestem .

To widzę, że nie tylko ja jestem ze stażem starankowym :) ale to w sumie logiczne, w końcu nikt nie chodzi na iui bo mu się własna sypialna nie podoba... :-D

reklama
Do góry