reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki!
Kredka, pisałam, że to ostateczny koniec dlatego, że postanowiliśmy z mężem, że raczej już nie będziemy więcej podchodzić do in vitro (chociaż oczywiście nigdy nie wiadomo na 100%, może zmienimy zdanie, ale raczej nie), a na naturalny cud już nie liczę.

reklama
Queen nie do konca kojarze Twoja sytuacje bo ja tu nowicjusz ale to wy podchodziliscie do in vitro czy do inseminacji? A skoro tak nie wychodzi to nie mysleliscie o dawcy?

Gos ten bol glowy to Twoj stres wiec musisz troche odpuscic!!! Bo sie wykonczysz! Poza tym wierz ze sie udalo i odliczaj dni do zrobienia testu! Glowa do gory

Lumia - kazde wino tak moze dzialac? Bo jak tak to cudowne lekarstwo by bylo i przy okazji dziala na odstresowanie:-D

Kredka, jestem właśnie po moim drugim podejściu do in vitro, wcześniej miałam 3 inseminacje. Opcji z nasieniem dawcy nie bierzemy pod uwagę, natomiast jesteśmy już zdecydowani na adopcję i zaczęliśmy już do niej wstępne przygotowania. Teraz czekaliśmy na wynik in vitro i w razie niepowodzenia jak najszybciej jedziemy do ośrodka adopcyjnego.

reklama
Do góry