reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia musimy im zaufac tylko to nam pozostalo :) ja stwierdzilam ze nie bede czytala glupot na necie bo tylko sie nakrecam i wymyslam ze moze to czy tamto jeszcze musze zrobic tzn badania :) jak ma byc to bedzie nie przeskocze tego :)

reklama
Dziewczyny, zeby nie za duzo na inny temat...
Niestety po tomografii jest progresja, ten nowy lek co miał działać ok. 6 tyg pewnie tyle działał, ale tomograf weryfikujacy robi sie co 3 miesiące, wiec w sumie po tym czasie sie dowiedzieliśmy.
Nie ma juz żadnych innych leków.
Zdecydowalismy sie na badania kliniczne( królik doświadczalny), ale terapia była juz troche badana na niewielkiej grupie i podobno jakies rezultaty sa.
Inna sprawa, ze możemy dostac zamiast leku placebo...podwójna ślepa próba.
M w lepszej kondycji niz 3 miesiące temu, ale liczę sie z tym, ze to chwilowe:(

Pozdrawiam i wszystkie mocno przytulam, oczywiscie przez bibułkę, bo wiecie, ze nie lubię. Cieplutko.

Kasik36 próbowałam napisać do ciebie prywatną wiadomość lecz masz chyba pełną skrzynkę.
Proszę cię o informację i pomoc, kiedyś bodajże w maju 2014r pisałaś, że masz blisko do Rosyjskiej granicy po Utrogestan.
Czy rzeczywiście masz tak bardzo blisko. Ja miałam przepisany po pierwszym transferze Lutinus, strasznie drogi bo 169 zł za opakowanie :/ które starczało mi zaledwie na 3,5 dnia dlatego szukam osoby która blisko mieszka granicy.

Pole dzieki za priv, napisalam odpowiedz ale nie moge wyslac, moze rzeczywiscie mam pelna skrzynke, na telefonie nie bardzo sobie radze.

Hope mieszkam blisko ale sama nie jezdze do Rosji bo nie mam wizy, znajomego prosilam. Jak chcesz podpytam go czy by mi kupil. Placilam okolo 50 zl, nie pamietam dokladnie. A ile chcesz opakowan?

Hmm a może działa jakaś internetowa apteka, skoro lek jest u nich bez recepty to powinien być dostępny przez Internet. Tylko kwestia czy któraś z ich aptek prowadzi właśnie taką sprzedaż

reklama
Do góry