reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jakoś tak dziewczyny opadłam z sił w ostatnim czasie i nawet jakos nie piszę :/ mam się średnio - ciągle na granicy choroby, pewnie gdyby nie to, że jestem na antybiotyku, to grypsko by mnie rozłozyło. poza tym śnięta ryba ze mnie, spię na stojąco. no i wzruszam sie niemiłosiernie, nawet w kosciele na koncercie kolęd :D Jezu, wybacz!!! :) chyba za dużą dawkę hormonów dostałam, hahah!

do testowanie jeszcze tydzien, ale spoko -dam radę!! ;) myślicie, że 13 dni po iui beta będzie wiarygodna?

Joanna, nie masz za co przepraszac, ja wiem, że myslisz :) ściskam Szymka! niech zdrowo się chowa! kiedy on ma urodzinki?

Luize, czas na odpoczynek! Fasolki coraz bardziej wymagające, więc czas najwyższy! i niech zdrowie będzie z Tobą :) kiedy teraz masz wizytę?

Smerfeta, Kasik, ale super, że już wyprawki kompletujecie:) ten czas tak szybko leci! dopiero co oznajmiałyście nam dobra nowinę, a tu już zakupy:)) Kasik, kuruj się! pamiętaj o ciepłych skarpetach :)

Pole, ja tu czytam, ze Ty też z edukacją powiązana! cos mnei ominęło? tylko te "Twoje dzieci" to chyba takie większe, nie?

Gos, i jak @ się pojawiła? u mnie drożność przebiegła bez bólu praktycznie . życzę, by u Ciebie było podobnie!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jest @ :) wiec na droznosc umowiona jestem na 16 (nastepny piatek) :)
Dziewczyny prosze nie chorowac!!!
Boje sie troche tej inseminacji :( nie sanego zabiegu bo juz jestem po dwoch in vitrach, tylko tego co bedzie sie dzialo w mojej glowie :( na razie jestem na etapie ze zdradzam meza :( wiem ze innej drogi do rodzicielstwa naszego nie ma ale to nie takie proste :( a no jeszcze adopcja ale raczej na ta opcje sie nie zdecydujemy :( ciezkie zycie mamy !!!

gos czyli wszystko zgodnie z planem, oby tak juz zostalo. A o iui z nasieniem dawcy nawet tak nie mysl bo jeszcze organizm bedzie chcial odrzucic intruza ;)

Dziewczyny pewnie niektore pamietaja, ze 2 lata temu w grudniu moja mama zlamala noge a 1,5 roku temu w sierpniu reke. Wyobrazcie sobie, ze przed chwila moj ojciec chyba zlamal noge. M pojechal z nim na pogotowie. Ciekawe czy zlamana czy tylko skrecona. Akurat w jego przypadku cisna mi sie na usta slowa - pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy ;)

No i noga zlamana w kostce :( Bedzie cyrk bo kto bedzie przy nim chodzil, nie zasluzyl sobie na opieke. Pewnie firmowe obowiazki bedzie chcial zrzucic na mnie ale nie dam sie, mam dobry pretekst, zeby odmowic - ogromny brzuch ;)

Kasik, niezły numer! na ile tygodni ten gips? to się porobiło:/

Gos, to teraz kciuki, aby wszystko poszło zgodnie z planem! na pewno masz wiele wątpliwosci i skrajnych emocji, i pewnie tez temat dobrze przegadany z mężem - to Wasza wspólna decyzja i skoro, jedyna droga, by mieć dziecko, to wybor jest jednoznaczny. ale nikt nei mówi, ze łatwo przez to przjesc:(

reklama
Gos - takim razie trzymam kciuki za udany zabieg :-)

Anika - którego dnia konkretnie testujesz, bo już się nie mogę doczekać Twojej bety :-D mam dobre przeczucia. Ja mam podglądanie maluszków 14 stycznia, może pokażą co mają pomiędzy nóżkami ;-)

Kasik - nie daj się zarzucić dodatkowymi obowiązkami, teraz musisz dbać o siebie.

Do góry