reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Co tu tak cicho? Wszystkie spia po udanych imprezach? Ja wytrzymalam na balu do 2:15 i zeby nie ucisk na watrobe lub prawe zebro (nie wiem co to ale boli od siedzenia) to moglabym byc dluzej. Nawet zatanczylam pare wolnych a Nowy Rok przywitalam truskawkowym Picolo, ktory chyba nie zasmakowal mojemu synkowi bo strasznie zaczal sie wiercic po jednej lampce ;) Dziewczyny zdawac relacje jak spedzilyscie ostatni dzien roku i gdzie przywitalyscie Nowy Rok.

Pole najlepsze zyczenia dla Kiciusia, ktory dzisiaj obchodzi swoje pierwsze urodzinki :) oby takich urodzin w "komplecie" mial jeszcze sporo. Bedzie tort i pierwsza swieczka? Czekamy na zdjecia.

reklama
Wszystkiego Dobrego na ten Nowy LEPSZY Rok Wam zycze :)
Ja juz mialam dosc tego starego roku :( spedzilam go u rodzicow z siostra no i ze lzami w oczach :( jak co roku nie mialam co swietowac :( zobaczymy jak bedzie w tym roku?

Cześć!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Tym co czekają, życzę szybkiego ujrzenia wysokiej bety, aby ten cud nie kazał na siebie tak długo czekać, a pozostałym zdrowych dzieciaczków, a zakupocholiczkom tym większego i mniejszego kalibru udanych zakupów ;-)

Kasik już zdaje relacje :happy2: My spędziliśmy Sylwestra u moich rodziców, była też moja siostra i oczywiście mój zestrachany i spanikowany od wybuchów psiak. Bawiliśmy się dobrze, nawet trochę potańczyliśmy. Mi też szampan dla dzieci (o smaku brzoskwiniowym) nie zasmakował bo męczy mnie po nim zgaga :baffled:

Gos życzę Ci by to był już Twój ostatni łzawy Sylwester. Mój taki był rok temu. Na szczęście w połowie roku wszystko zaczęło się zmieniać na lepsze i Tobie też życzę tego, aby ten rok przyniósł Ci piękne zmiany

Anika niezmiennie trzymam kciukasy :tak: cieszę się że pęchole pękły, teraz z wielką nadzieją oczekuje efektów :)

Pole najlepsze życzenia dla Kiciusia!!! niech rośnie zdrowo :tak: Pamiętam jak rok temu opisywałaś swój rajd na Warszawę byleby znaleźć się na właściwej porodówce :-D

Yoanno wyobrażam sobie że ta moczka musi być meeega słodka i zupełnie nie na mój żołądek :( ale oczywiście chętnie bym spróbowała. Twój Szymko też niedługo skończy roczek, ależ ten czas leci :)

Ostatnia edycja:
Pole, wszystkiego najpiękniejszego dla Kiciusia:) niech życie szykuje mu same pozytywne niespodzianki, niech będzie radością swoich wspaniałych rodziców i niech spełni się Wasze wspólne życzenie!!!!! duuuuuużo zdrowia!

my na sylwestra byliśmy u znajomych, ale pojechaliśmy dopiero na 21, by ich mały synek chory na zapalenie płuc nie zetknął sie ze swoją ulubioną, acz również zakatarzoną ciotką ;) ja cudownie ozdrowiałam, więc czekalismy na tel i z michą sałatki i innych smakołyków ruszylismy. typowa nasiadówa, po 1 się zbieraliśmy, ale było miło, swojsko i bez spiny :D stroje też raczej niewyjściowe:D

wczoraj spaliśmy do późna, co by godnie wejśc w 2015 rok :)

Dziewczyny, jesteście super!!! mam nadzieję, że wszytskie dobre fluidy, myśli, życzenia, modlitwy itp się ziszczą :)

dzisiaj robimy za opiekunki z mężem - nasz ulubiony 2,5 latek rezduje u nas :) jest wesoło :)

dzisiaj rano dowiedziałam się, że koleżanka, która leczy się u tej samej lekarki, jest w ciąży:) beta pozytywna, tylko martwi się, czy przyapdkiem nie będzie jajowodwa, bo owulacja była po lewej stornie, a własnie tam ma wodniaki... już raz taka sytuacja była... oby się nei powtórzyła!!!

Dziewczyny byłam u was swego czasu, ale podczytuję Was stale;) Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku. Wpadłam Wam powiedzieć, że jestem w ciąży- od trzech dni wychodzą 2 krechy ( to 30 dzień cyklu) - a testów poszło z 8 ;) I co najważniejsze dla wszystkich staraczek stało się to naturalnie, bez inseminacji. Byłam 4 miesiac na regularnym monitoringu, 6 miesiac na bromergonie, 2 na duphastonie. Dziewczyny życzę Wam spełnienia marzeń w postaci fasolki w 2015 roku:-):-):-)

Dziewczyny kochane:happy2:
Przepraszam, ze tak późno z życzeniami na Nowy Rok, ale w sumie dopiero sie zaczął...
Kazdej zycze szczescia, dla kazdej pewnie znaczy to co innego, ale przyznacie, ze pojęcie pojemne;)
Dziekujemy pięknie za zyczenia urodzinowe dla Kiciusia! Ciezko mi było uwierzyć, ze rok temu Go nie znałam, a za minutę okazał sie "tworem rzeczywistym" a nie praca wyobraźni, ktory jest ze mna juz rok.
M w miarę, więc nie zaczęliśmy tego Nowego Roku tak źle.

To co mnie od Was odciagnęło to przyjęcie urodzinowe.
Chciałam w jakimś lokalu, no ale kto mi w Nowy Rok chciałby imprezę przygotować tuż po Sylwestrze...niestety odpadło.
Potem sobie pomyślałam, ze chętnych do przyjścia wiele nie bedzie, bo kondycja 1 stycznia średnio komu dopisuje...i tak mi sie goście zapowiadają ciagle i nieustająco w SWOICH terminach wrrrrr
Wiec zorganizowałam imprezę dla najbliższej rodziny, ale jak sie napracowalam to moje. Menu sobie takie założyłam, ze gotowalam cały dzien...
Na drugi dzien na dwoch nogach i nosie poszłam na zajęcia i chyba nie wygladalam " imponująco", bo studenty chciały mi kawę przynieść na dzien dobry:(

Hej Dziewczyny,
powiem Wam, że już się trochę cieszę z faktu, że ten okres świąteczny się kończy. Człowiek wróci do normalności :-) Chociaż ja chyba niedługo pójdę na zwolnienie, bo trochę mi już ciężko wysiedzieć osiem godzin za biurkiem.

Anika - a jak Ty się czujesz kochana i kiedy testujesz?

Pole - trochę spóźnione, ale przyjmij również ode mnie życzenia Wszystko Najlepszego dla Kiciusia :-D

Kasik, Smerfeta - a Wy jak się czujecie? Jak patrzę na Wasze sygnaturki to uświadamiam sobie jak ten czas zasuwa. A ja nawet nie mam ani jednej rzeczy dla maluchów. Chyba czas o tym pomyśleć.

Niebajka - coś zniknęła...

reklama
Dziewczynki napiszcie mi czy na ta droznosc jajowodow moge sama jechac? Jeszcze na dodatek @ nie przyszla w terminie i odwolalam zabieg z 9, jak dostane to dopiero sie umowie :( mialam wszystko wyliczone bo 13 moj tata idzie na operacje biodra i musze przyjechac do mamy i sie juz wszystko posypalo :(
Luize zycze udanych zakupow :)
Ja zaczynam pomalu wracac na ziemie :) musze szukac pracy i mieszkania :)

Do góry