reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
sony ja owu miałam w piatek... i bede testowac 23.. albo nie bede testowac tylko poczekam bo nie biore luteiny ani duphastonu... po co sie nakrecac..
sony zapalenie pecherza? na pewno? a nie grzybica czasem? bo slyszalam ze grzybica wystepuje w cizy zwlaszcza na poczatku... watpie by to bylo spowodowane "tym" jestem 4 dzien po owu i raczej w tym cyklu na nic nie licze bo nie mialam IUI, pozatym zyje wakacjami, w srode rano jedziemy...
sony lepiej zrob sobie betke, test Ci moze nie wyjsc jeszcze...

reklama
sony patrzalam na ten kalendarzyk Twoj, ja bym obstawiala zagniezdzenie 2 dni pozniej niz tam pisze... zagniezdzenie trwa do 7 dni albo i dluzej... test bym zrobila w dniu @, mi mowila ginka zebym robila te z krwi tez w okolicy @ bo czasami nie wychodza jak jest pozne zagniezdzenie

Wiem, nakręcać się nie ma co. Ale chciałam jeszcze sprawdzić bo może być sytuacja, że dojdzie do zapłodnienia, ale w czasie miesiączki zostanie wydalone. Ponoć wiele kobiet tak ma, że nawet nie wie że było w ciąży.

Magdusia ja nie leczę się w PL. Ale z tego co widzę czy w PL czy gdzie indziej -co do metod i lekarzy jest tak samo.

Sony-ja wczoraj miałam taki dzień że mi się śniło testowanie a potem rano za mną to chodziło....ale przeszło :-)

cześc wszystkim wczoraj byłam u gina i oto wieści od 3 dc mam brac Clostilbegyt 2X1 do 7dc.mam tez wykupić 2 ampulki ovitrelle250.w piatek podgladanko czy pecherzyki rosną,iui bede miala robiona w policach bezpłatnie,mój Dr.polozy mnie na oddział,boje sie ale mam nadzieje że bedzie dobrze.

ja jutro idę sprawdzić jak rosną pęcherzyki i czy w ogóle są bo zemną to różnie bywa. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo to moja ostatnia szansa... i oby się udała

cześć dziewuszki :) To mój pierwszy post tutaj, ale pewnie nie ostatni. Dziś mój 11 dc i właśnie wróciłam z podglądania. Tylko jeden pęcherzyk dobry mam po Clo, reszta to maleństwa, chociaż może jeszcze któryś urośnie. Mimo to w piątek podchodzimy do IUI. To nasze pierwsze podejście. Mam pytanie - kiedy najwcześniej mogę testować? Czy po 2 tygodniach d IUI beta wykryje ciąże?

reklama
Do góry