reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lindi77 skąd jesteś jeśli mogę spytać-za 2 tygodnie okaże się co dalej, ale już rozglądam się gdzie najlepiej zrobić in vitro i już mnie głowa boli, bo wiadmomo, że jak komuś dana klinika pomogła, to ją chwali-eh to życie...

martusia mam nadzieję jednak że sie teraz uda!
Ja też myslę o ivf ale nie bede robiła w Kielcach- ja chce w Invimedzie albo biorę pod uwagę jeszcze bociana w białymstoku (chociaż to kawał drogi). a ty o jakiej klinice myslisz?

Tymonka własnie na forum o in vitro jedna dziewczyna poleca Invimed albo Bociana w Białymstoku-do Wawy miałabym nie tak daleko(ale niewiem czy to prawda, że tam w niedziele i Świeta nie pracują)Już sama niewiem-chyba bardziej intensywnie pomyślę jak zrobię test za 2 tyg.
A Ty jesteś też po IUI teraz czy dałaś sobie spokój z tą metodą?

Kochana 5 iui to aż nadto stwierdzilimy z m, jakby sie miało tą metodą udać to by już sie udało:wściekła/y: Widocznie to nie dla nas. Ja miałam 2 iui włanie w invimedzie, wiem że w soboty (i pewnie w niedziele też) są dyżury i jesli ci wypadnie cos na ten własnie dzień to robi lekarz który akurat go ma. Z invimedu jestem bardzo zadowolona. Najbardziej chciałabym robic w Bocianie, ze względu na duuuże doswiadczenie lekarzy i podobno indywidualne podejscie do pacjentów, a może jeszcze cos nam zdiagnozują. zobaczymy. teraz mamy przerwe i odpoczywamy, chcemy pojechać w końcu na urlop, ja mam ważny egzamin... myslę że ok listopada, grudnia cos postanowimy.
Narazie nie mamy sily na dalszą walkę i musimy normalnie pożyć:tak:

ruda kwestia bolu co do IUI jest chyba indywidualna bo mnie bolalo.. tzn czulam takie cos jak przy zakladaniu cewnika do hsg... ale tylko przez chwile.. najgorsze bylo to czekanie z pelnym pecherzzem.....

Z tym pęcherzem podczas IUI to jestem w szoku, bo nikt o tym nie informował. Pierwsze słyszę. Ciekawe czy lekarz nie zapomniał mi o tym powiedzieć. Ja chyba wolę testować przed samą miesiączką, albo w dniu, bo zaraz jak się nie uda to będę nowy cykl zaczynać i szybko zapomnę. Chociaż w pracy już za mną chodzą, żebym betę sobie zrobiła. Zwariowały....ale one tak samo jak ja wyczekują.

sony ja na bete ide za 9 dni moze, ale w sumie nawet zapomnialam ze juz po owu jestem.. w tym miesiacu cos nie mysle o tym, moze to juz z przyzwyczajenia ze i tak sie nie uda... dzis dopiero u lekarki liczylam ktory mam dc bo mam zapalenie pecherza i antybiotyk dostalam... chcielismy wiedziec czy jestem juz "w ewentualnej" ciazy ;p no i tak sie bujam z pieczeniem i bolem od wczoraj
a co do IUI to tak, musi byc pelny pecherz, ginka mowila ze inaczej cewnik nie wejdzie...

a kiedy Błonka miałaś owulację? Moja znajoma myślała że też ma chory pęcherz a tu się okazało że zaszła w ciążę. teściowa natomiast zapalenie pęcherza miała prawie przez cały okres ciąży:)

reklama
Do góry