reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Yuffie 2 pęcholki wyhodowane na clo to bardzo ładny wynik, zresztą powyżej 3 w większości klinik nie robią już IUI ze względu na duże ryzyko ciąży mnogiej. Trzymam kciuki, żebyś przełamała passę forum i podniosła statystyki ankiety :tak:

A ja nadal czuję się kiepsko, wczoraj wieczorem było już prawie dobrze a od 3 w nocy nie śpię, co chwilę biegam to toalety, całe szczęście idzie tylko dołem :sorry2: z dwojga złego wolę to niż kłaczkowanie. Wypiłam już podgrzaną colę polecaną przez wiele osób i jem flipsy kukurydziane, może to pomoże bo jak nie to się chyba wykończę :-(

reklama
Yuffie nic nie bralam bo wczoraj caly dzien bylo juz ok, tzn ani nie wymiotowalam ani nie mialam biegunki, dzisiaj bylam juz 3 razy w wc i na razie spokoj. Mam nadzieje, ze to juz ostatnie podrygi jelitowki.

Anika o dziwo nie miałam żadnych zakwasów. Mi też nie podoba się to że aby normalnie potraktowano Cię u jakiegokolwiek lekarza potrzebne są znajomości

Kwiatuszek przykro mi bardzo :-(

Kasik mam nadzieję że wszystko już minęło i już będziesz dobrze się czuła

Yuffie ja też zawsze starałam się brać jak najmniej leków, witaminek itd ale w czasie staranek już brałam co tylko można by sobie pomóc, oczywiście wszystko w ramach rozsądku, a te poważniejsze leki konsultowałam już z lekarzem. Trzymam kciuki za udaną iui :-)

Kasik kuruj sie nam! Duzo, duzo zdrówka!
Annika ciesze się, ze u Ciebie tez postępy. Kombinuj, kombinuj z tymi lekarzami, jestem bardzo za! Trzeba walczyc, bo kto jak nie my? Oczywiście, ze damy rade! ;) Badania okresowe? Albo totalna olewka albo nadgorliwosc. Można nieraz sie wsciec; )
Yuffie ciesze sie, ze tak ladnie clo podzialalo, rowniez trzymam kciuki za iui!
Mnie niestety tez rozklada jakas zaraza:/ taki okres:/ W pracy nawal roboty, nie wiem w co rece wlozyc. W kazdym razie umowilam sie na wizyte zeby zrobic cytologie i może ten wymaz na ureaplazme. Potem 5 grudnia mam kontrolna wizytę torbieli w klinice.
Dziewczyny doradzicie jak to jest z tym wymazem na urea? W zwyklej przychodni pobiora mi wymaz czy nie bardzo? Przy wszystkich badaniach mam wyszczegolniony okres waznosci 3miesiace badz 12, natomiast przy wymazie nie ma nic:/ jak to interpretowac?
Najbardziej jednak martwi mnie moj N:( chyba jego wstretne chorobsko znowu plata nam figle i wymyka sie spod kontroli, a bylo dlugo spokojnie.
Pole, tu jest bardzo milutko:) Jestescie wspaniale;)

reklama
Dzien dobry dziewczyny:happy2:
Ja tylko z dwoma dobrymi wiadomościami. Dziwne co nie?;)

Jesli pamiętacie jeszcze Esiek to została mama Małgosi:-) Tutaj, gdzie kiedyś walczyła składam Jej GRATULACJE!

Wyglada na to, ze nowy lek zadziałam na M. W każdym razie taki obraz jawi mi sie z wyników, Jego samopoczucia i twarzy( poważne skutki uboczne na skórze pojawiają sie, gdy lek działa).
Taki moj meldunek pozytywny na dziś.

Do góry