reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole a na relacje ze spotkania nie czekasz? ;) Bylo bardzo milo ale krotko bo dwie z nas mialy wizyty o 17-tej. Brzuchatki maja takie male brzuszki, ze ja mialam prawie najwiekszy mimo, ze ubralam sie na czarno bo czarny podobno wyszczupla ;) Jedna jest 10 a druga 2 tygodnie dalej niz ja ;)

reklama
Kasik no czekam czekam, ale skąpo jakos;)
Obcasy były płaskie?
Kolczyki dziewczyny miały?
Paznokcie malniete?
Szaliki czy apaszki?
Ja jak rasowy śledczy;)
Wiem wiem grunt, ze miło było:)))

Smerfeto ja nie wiem czemu ta tarczyca taka. Podobno po ciazy sa takie rewelacje. Podobno jednak przy Hashimoto nie mozna wpaść z niedoczynnosci w nadczynnosc. Wiec nie wiem co to ma byc...mam zrobic szczegółowe badania.
Lekarz nawet nie chce zeby mu tsh pokazywać. Ft4 to cos z czym mam tylko przyjsc. Zwariować mozna, ale to Nowy lekarz, bo moj stary przyjmuje akurat wtedy, kiedy zawsze wyjeżdżam, a jeszcze nie zlokalizowalam gdzie moze jeszcze przyjmować.

Dziewczyny dopiero zwloklam sie z lozka, mam chyba grype zoladkowa :( Od godz 23 do 6 rano okupowalam toalete i miske przy lozku, szlo gora i dolem co 15-20 minut, nie spalam cala noc. Tak mna szarpalo, brzuch mi sie napinal bardzo, mam nadzieje, ze dzidziusiowi nic sie nie stalo. Rano sie okazalo, ze moja mama, ktora mieszka pietro nizej tez jest chora ale ona od rana. Wczoraj nawet sie z nia nie widzialam ale w niedziele bylysmy razem u mojego brata i ciekawe czy tam tego nie zlapalysmy. Oni byli zdrowi ale moze zarazali bo brat jest nauczycielem wiec mogl przywlec ze szkoly, bratowa jest lekarzem wiec moze ze szpitala albo ich synek z przedszkola lub starszy ze szkoly. Mam nadzieje, ze podczas wczorajszego spotkania nie zarazilam ktorejs :(

Kasik - życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia :-) Ja dziś też nie mogę się podnieść, bo kłaczki wróciły z większą siłą :-(

Yoanno, bardzo mi przykro z powodu smierci dziadka - łączę się w modlitwie.

widzę, że jakieś nowe spotkanie było, super dziewczyny!:)

Kasik, mam nadzieję, że grypa jak szybko Cie dopadła, tak szybko Cię opuści!

Smerfetka, Ty też się kuruj :)

Luize, jak sie macie?:)

Pole, cieszę się bardzo, ze napisałaś i wieści od Ciebie nie są pozbawione pozytywów. mam nadzieję, ze i Twoje zdrowie ulegnie polepszeniu:)

Niebajko, przeczytałam wszytsko i widze, ze nie pozostaje Ci teraz nic, jak zrobić leki i czekac na wizytę:0 cieszę się, ze jestes w toku intensywnych działan - to zawsze stawia do pionu! przynajmniej ja działam lepiej, jak plan wytyczony i odhaczam kolejne punkty! damy radę, nie?

a ja dziś odebrałam tel, że nowa pani doktor już wie o moim przypadku i jutro moge się z nią skontaktować celem ustalenia szczegółów dotyczacych wizyty! wracam do gry!

musze Wam powiedziec, ze dzisiaj w pracy miałam badania okresowe, równiez laryngologa i to badanie nadaje sie do filmu Barei! w takiej oto scence wziełam udział:

Pukam, wchodzę:
- nazwisko? - słyszę
- .....- podaję
- czy coś Pani dolega? - pyta
- nie, wszystko dobrze - odpowiadam
- to dziękuję, do widzeni! - w odpowiedzi.

byłam w takim szoku, ze buzię otworzyłam z wrażenia, po czym upewniłam się, czy to na pewno wszystko i wyszłam, równie ogłupiona!

i w tym szku tkwię do teraz!

Hejka!

Pole w sumie ft4 też ważne, no ale TSH chyba najwazniejsze hmm... Ale przypomniałam sobie że wczesniej skarżyłaś się na serce. No cóż, TSH wszystko tłumaczy. Pewnie też szybko się męczysz, problemy ze spaniem i ogólnie jesteś jak nakręcona? Nie znam niestety dobrego lekarza od tarczycy, a moja wiedza w tym zakresie dopiero początkująca więc trzymam tylko kciuki by lekarz szybko udzielił Ci właściwej pomocy

Anika a doktor zdążyła chociaż wystawić Ci jakiś papier? :-) u mnie często podobnie bywa na badaniach okresowych no ale nie aż tak! :-D W kwestii leczenia ginekologicznego - pierwszy raz słyszę aby jakiś lekarz zapoznawał się z przypadkiem pacjenta nie siedząc z pacjentem. Ale tu oczywiście jest to na plus bo dr będzie przygotowana, fajne podejście:-)

Kasik daj znaka jak się masz. Jak już pisałam, Wypij trochę coli, koleżankom zawsze pomagała

Dziś byłam pierwszy raz na zajęciach ruchowych w szkole rodzenia. Oj będą zakwasy w udach :-) a z tych mniej pozytywnych aspektów - ostatnie 3 dni, a raczej wieczory, brzuch mnie kuje w boku. Koleżanka mówiła mi że też tak miała i jej gin mówiła że tak może być ale i tak jestem trochę przestraszona

Dzień dobry dziewczyny:happy:
Ciepło pozdrawiam te cierpiące fizycznie jako i psychicznie oraz te całkiem beztroskie. Ciepła Wam zycze skoro wkoło robi sie coraz zimniej...
Aniko ja zupełnie nie rozumiem co Cię dziwi w Twojej wizycie u laryngologa.
Pacjent zapytany o nazwisko odpowiedział, a wiec usłyszał czyli uszy ma zdrowe. Nazwisko wybrzmialo wiec gardło dało radę. Pacjent sie po tym nie udusił wiec nos tez ok. Laryngolog zrobił swoja robotę;)
Tez mogłabym byc laryngologiem!

haha Pole, no trudno nie odmówić Ci logiki ;) i tak, jak mówisz - kolejny zawód masz w małym paluszku ;)

Smerfeta, też jestem mile zaskoczona panią doktor - znajomości jednak pomagają bardzo w służbie zdrowia i wcale mi się to nei podoba:/
dziś zadzowniłam do tej dr S. i umówiłam się na przyszły czwartek:)

zakwasy juz masz? ;)

KAsik, wracasz do normalności?

reklama
Do góry