reklama
sylha
mama bliźniakowa
Lindi- pregnyl jak pregnyl, ale wrzuć jakąś fotkę- jako finał twojego szaleństwa :-).
sylha
mama bliźniakowa
No to czekam :-), a jak długo są w Opolu?
Lotinda
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
jak tam samopoczucie? U mnie wczoraj było do bani a dziś nowy dzień i zupełnie inne nastawienie. Teraz czekam na @ i znowu będziemy się starać oby z pozytywnym skutkiem. Macie tak czasem, że odczuwacie takie chwile zwątpienia czy kiedykolwiek Wam się uda czy tylko ja jestem jakaś nienormalna?
sylha
mama bliźniakowa
Lotinda- wszystko w porządku z twoim myśleniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja też tak mam, teraz bardzo obawiam się, że co jak się nie uda- przecież jak lekarz powiedział lepszych warunków nie mogło być, ja nie wiem czy ja zniosę kolejną porażkę, ciągle sobie w duchu powtarzam, że się uda- ale te 15 % to bardzo mało na sukces :-(
Lotinda
SYLHA a powiedz mi bo nie doczytałam byłaś czymś stymulowana czy naturalnie dwa pęcherzyki? Ja jeszcze nigdy nie miałam dwóch pęcherzyków mimo, że jestem stymulowana zawsze jeden!! a to raczej mniejsze szanse na zaciążenie... Tak czy inaczej trzymam &&&&&& aby się udało. Która to Twoja inseminacja? Druga?
sylha
mama bliźniakowa
od 3-7 dc 2xdziennie CLO, potem na pęknięcie ovitrelle tym razem w 10dc a w 12dc IUI- na 2 pękniętych pęcherzykach- podobno każda kolejna stymulacja przyspiesza cały proces. Dzień po IUI zalecany Duphaston 2xdziennie. Pęchrzyków było więcej, ale te 2 były największe.
A jaki u Was jest problem, że macie IUI?? U nas jedynie M ma obniżone parametry nasienia- nawet podobno nie wygląda to z nim tak źle, ja- książkowy przykład płodnej zdrowej kobiety- a to już 2 IUI dlatego tak się boję negatywnego wyniku :-(,
A jaki u Was jest problem, że macie IUI?? U nas jedynie M ma obniżone parametry nasienia- nawet podobno nie wygląda to z nim tak źle, ja- książkowy przykład płodnej zdrowej kobiety- a to już 2 IUI dlatego tak się boję negatywnego wyniku :-(,
reklama
Lotinda
U nas z kolei M książkowy przykład zdrowego mężczyzny. ZAWSZE piękne wyniki ale ja mam PCO i barierę śluzu dlatego tylko iui. Clo w ogóle na mnie działał teraz byłam stymulowana puregonem i TYLKO jeden pęcherzyk (nie, że było ich więcej a tylko jeden dominujący) po prostu jeden pęcherzyk dlatego też jestem zła na siebie, że na żaden lek stymulujący dotychczas stosowany nie wykazałam żadnej reakcji... no i na pęknięcie ovitrelle, 2 dni oi iui duphaston 2x1. Tym razem miałam w 11 dc iui.
Podziel się: