reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny ;) jak tam samopoczucie? U mnie wczoraj było do bani a dziś nowy dzień i zupełnie inne nastawienie. Teraz czekam na @ i znowu będziemy się starać oby z pozytywnym skutkiem. Macie tak czasem, że odczuwacie takie chwile zwątpienia czy kiedykolwiek Wam się uda czy tylko ja jestem jakaś nienormalna?

Lotinda- wszystko w porządku z twoim myśleniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja też tak mam, teraz bardzo obawiam się, że co jak się nie uda- przecież jak lekarz powiedział lepszych warunków nie mogło być, ja nie wiem czy ja zniosę kolejną porażkę, ciągle sobie w duchu powtarzam, że się uda- ale te 15 % to bardzo mało na sukces :-(

SYLHA a powiedz mi bo nie doczytałam byłaś czymś stymulowana czy naturalnie dwa pęcherzyki? Ja jeszcze nigdy nie miałam dwóch pęcherzyków mimo, że jestem stymulowana zawsze jeden!! a to raczej mniejsze szanse na zaciążenie... Tak czy inaczej trzymam &&&&&& aby się udało. Która to Twoja inseminacja? Druga?

od 3-7 dc 2xdziennie CLO, potem na pęknięcie ovitrelle tym razem w 10dc a w 12dc IUI- na 2 pękniętych pęcherzykach- podobno każda kolejna stymulacja przyspiesza cały proces. Dzień po IUI zalecany Duphaston 2xdziennie. Pęchrzyków było więcej, ale te 2 były największe.
A jaki u Was jest problem, że macie IUI?? U nas jedynie M ma obniżone parametry nasienia- nawet podobno nie wygląda to z nim tak źle, ja- książkowy przykład płodnej zdrowej kobiety- a to już 2 IUI dlatego tak się boję negatywnego wyniku :-(,

reklama
U nas z kolei M książkowy przykład zdrowego mężczyzny. ZAWSZE piękne wyniki ale ja mam PCO i barierę śluzu dlatego tylko iui. Clo w ogóle na mnie działał teraz byłam stymulowana puregonem i TYLKO jeden pęcherzyk (nie, że było ich więcej a tylko jeden dominujący) po prostu jeden pęcherzyk dlatego też jestem zła na siebie, że na żaden lek stymulujący dotychczas stosowany nie wykazałam żadnej reakcji... no i na pęknięcie ovitrelle, 2 dni oi iui duphaston 2x1. Tym razem miałam w 11 dc iui.

Do góry