reklama
kasik36
Fanka BB :)
Dziewczyny sorry, że zaśmiecę forum innym tematem ale tak przy okazji zapytam czy jest tu na forum jakaś fryzjerka? Chcę otworzyć salon fryzjerski bo dostałam dofinansowanie z urzędu pracy na doposażenie stanowiska pracy i muszę go wyposażyć. Tzn. meble odkupuję od poprzedniej właścicielki ale nie mam zielonego pojęcia co jest mi jeszcze potrzebne i w jakich ilościach. Mniej więcej orientuję się, że potrzebuję infrazon, suszarkę na statywie, urządzenie do dezynfekcji narzędzi, nożyczki, szczotki, grzebienie, wałki, termoloki, klamry, lokówki, maszynki do strzyżenia, prostownice, fartuchy, peleryny, degażówka. Ale czego ile dla 1 pracownicy? Na co zwrócić uwagę, co powinno być z dobrych firm itp. Będę wdzięczna za info na priv.
Już mnie zalało...
Nie mam nic do urzędników państwowych, choćby z racji zawodu.
Ale nienawidzę jak komuś za biurkiem wydaje sie, ze umie prowadzić firmę i udziela "dobrych" rad. Wrrrr
Potem tylko mówi- a to akurat nie moj dział, wiec nie wiedziałam, ze sa takie wymagania...to po co sie odzywasz babo
Kasik nie pomogę
Magdo wstaw zdjecie butów na poprawę nastroju
Nie mam nic do urzędników państwowych, choćby z racji zawodu.
Ale nienawidzę jak komuś za biurkiem wydaje sie, ze umie prowadzić firmę i udziela "dobrych" rad. Wrrrr
Potem tylko mówi- a to akurat nie moj dział, wiec nie wiedziałam, ze sa takie wymagania...to po co sie odzywasz babo
Kasik nie pomogę
Magdo wstaw zdjecie butów na poprawę nastroju
kasik36
Pole skąd ja to znam;-)
Magda daj pooglądać
Magda daj pooglądać
smerfeta
Hejka!
My na działce i mam! Mam moje złota
Kasik pomogę jedynie w trzymaniu kciuków za zakład fryzjerski :-)
Magda ja też chętnie zobaczę buty :-) albo chociaż opisz jakie to butki bo wszystkie babki ciekawość zżera ;-)
Pole nie zazdroszczę kontroli :-/ a jesteśmy blisko Sulęczyna, nad jeziorem Małsz. Grzybki tak w miarę dopisują, dużo prawdziwków :-)
Blue od rana mocne kciuki trzymam tylko nie miałam czasu napisać
Anika to przynajmniej za powodzenie jednego iui potrzymamy kciuki by choć trochę być w temacie wątku ;-)
Luize Ty teraz na antykach jesteś prawda?
Pozdrówki :-*
My na działce i mam! Mam moje złota
Kasik pomogę jedynie w trzymaniu kciuków za zakład fryzjerski :-)
Magda ja też chętnie zobaczę buty :-) albo chociaż opisz jakie to butki bo wszystkie babki ciekawość zżera ;-)
Pole nie zazdroszczę kontroli :-/ a jesteśmy blisko Sulęczyna, nad jeziorem Małsz. Grzybki tak w miarę dopisują, dużo prawdziwków :-)
Blue od rana mocne kciuki trzymam tylko nie miałam czasu napisać
Anika to przynajmniej za powodzenie jednego iui potrzymamy kciuki by choć trochę być w temacie wątku ;-)
Luize Ty teraz na antykach jesteś prawda?
Pozdrówki :-*
Pole - dużo cierpliwości w trakcie kontroli.
Magda - chętnie też zobaczę takie wymarzone buty :-)
Kasik - na temat salonu fryzjerskiego się nie wypowiem, bo nie mam o tym pojęcia. Powodzenia w nowym biznesie.
Anika - a Ty masz zamiar jeszcze podchodzić do iui?
Smerfeta - tak jestem cały czas na antykach, w poniedziałek mam wizytę i zobaczymy czy dr rozpisze mi już leki, mam nadzieję, że ta okropna torbiel zniknęła. Jutro M powtarza jeszcze badanie nasienia.
A Ty jak się czujesz?
Agaawa - a Ty już w pracy? Jak samopoczucie?
Blue - jak tam???
Magda - chętnie też zobaczę takie wymarzone buty :-)
Kasik - na temat salonu fryzjerskiego się nie wypowiem, bo nie mam o tym pojęcia. Powodzenia w nowym biznesie.
Anika - a Ty masz zamiar jeszcze podchodzić do iui?
Smerfeta - tak jestem cały czas na antykach, w poniedziałek mam wizytę i zobaczymy czy dr rozpisze mi już leki, mam nadzieję, że ta okropna torbiel zniknęła. Jutro M powtarza jeszcze badanie nasienia.
A Ty jak się czujesz?
Agaawa - a Ty już w pracy? Jak samopoczucie?
Blue - jak tam???
blueskye
Nie napisalam rano bo tak mnie relanium zmulilo ze zasnelam najpierw w klinice w poczekalni oparta o polke...i gdy doktor wywolal nazwisko to tak sie poderwalam ze oczywiscie spadlam z krzesla..a jak wstawalam to sie okazalo ze ucho od torebki jest zahaczone o to krzeslo i jeszcze je pociagnelam ze soba...rabanu narobilam jak nie wiem... potem poryczalam sie przy podawaniu zarodkow... a potem znow zasnelam na fotelu gin....
Potem w aucie...i w domu i nadal taka jakas jestem niepociumana
Ten transfer poszedl ok. Bez gmerania czy problemow z zalozeniem cewnika. Pokazali mi na monitorze te dwa babelki w macicy...
Kazali do piatku lezec...
No to leze
Nic juz nie wymodze sensownego...trzeba czekac... dziekuje za Wasze cieple mysli..slowa...wsparcie.
Dobrze,ze jestescie...
Potem w aucie...i w domu i nadal taka jakas jestem niepociumana
Ten transfer poszedl ok. Bez gmerania czy problemow z zalozeniem cewnika. Pokazali mi na monitorze te dwa babelki w macicy...
Kazali do piatku lezec...
No to leze
Nic juz nie wymodze sensownego...trzeba czekac... dziekuje za Wasze cieple mysli..slowa...wsparcie.
Dobrze,ze jestescie...
reklama
MagdaM33
no niestety nie uda mi się wkleić fotki, coś net działa coraz gorzej. buty wciągane z czarnego nubuku, wysokie pod kostkę, po bokach mają wstawki z czerwonej gumy, "czubek" i pięta lakierowane, na pięcie zamek. z opisu brzmi jakby ktoś pawia puścił, ale są naprawdę ładne, tego jestem pewna, bo mojemu meżowi aż się oko zaświeciło jak zobaczył i pochwalił, a jest osobnikiem raczej obojętnym jeśli chodzi o ubiór. dobrze, że mnie ma:-)
Podziel się: