reklama
kasik36
Fanka BB :)
Luize ten typ tak ma ale zwolnilam tempo i ilosc pracy o 70%
anika11
Luize, ja nie jestem ostra, ale wymagająca i konsekwentna juz tak a z tym gagatkiem jest taki problem, że rok temu tez miał poprawkę z polskiego i wtedy me dobre serce się zlitowało i go przepusciło. efekt - cały rok nic nie robił, a dzis zafundował mi powtórkę z rozrywki ;/
Pole, Ty tak do raportu wzywasz, a sama za bardzo się nie rozpisalaś...
Kasik, rozumiem, ze nie ma opcji, by ktos Cię zawiózł?
Pole, Ty tak do raportu wzywasz, a sama za bardzo się nie rozpisalaś...
Kasik, rozumiem, ze nie ma opcji, by ktos Cię zawiózł?
kasik36
Anika no wlasnie nie bardzo bo musialby czekac 2,5 h
smerfeta
A ja melduje się głaszcząc psa. Podlizuje mnie i wpycha łeb do głaskania A jutro jedziemy na działkę bo męża grzyby wzywają. Mam nadzieję że właśnie tam zostawilam obrączkę i pierścionek zaręczynowy
Kasik a ja siedzę z odrostami bo boję się farbować. Nie wiem, może głupia jestem, ale boje się. Dziś pomaluje jedynie paznokcie odżywka
Anika i dobrze, usadź dziada ;-) dziś w tv mówili o maturach poprawkowych i od razu pomyślałam o Tobie :-)
Luize nie martw się, i Ty będziesz w ciąży. W końcu zaraz zaczynasz ivf :-)
Aa jeszcze dopowiem że jutro idę do gina, ale nie mojego, tylko w luxmed. Zapisze też tam prowadzenie ciąży ale tylko po to by mieć darmowe badania, a czeka mnie teraz między innymi badanie na żółtaczkę i hiv a to trochę kosztuje
Kasik a ja siedzę z odrostami bo boję się farbować. Nie wiem, może głupia jestem, ale boje się. Dziś pomaluje jedynie paznokcie odżywka
Anika i dobrze, usadź dziada ;-) dziś w tv mówili o maturach poprawkowych i od razu pomyślałam o Tobie :-)
Luize nie martw się, i Ty będziesz w ciąży. W końcu zaraz zaczynasz ivf :-)
Aa jeszcze dopowiem że jutro idę do gina, ale nie mojego, tylko w luxmed. Zapisze też tam prowadzenie ciąży ale tylko po to by mieć darmowe badania, a czeka mnie teraz między innymi badanie na żółtaczkę i hiv a to trochę kosztuje
kasik36
Smerfeta ja tez mam juz odrosty, specjalnie farbowalam miedzy punkcja a transferem ale przy moim kolorze szybko widac odrost. Tez boje sie farbowac. Podobno tylko farby z amoniakiem moga zaszkodzic a moj fryzjer mowil mi, ze nie uzyskamy tego koloru bez amoniaku. Musze do niego zajechac zapytac czy moze mi zaproponowac jakas alternatywe. Slyszalam, ze grzybow jest mnostwo A mozna prowadzic ciaze w dwoch miejscach? np prywatnie i na nfz? Po co robisz hiv i zoltaczke, przeciez robilas przed ivf?
niebajka
Witajcie Dziewczyny! Od pewnego czasu, w miarę możliwości, staram się Was podczytywać i bardzo mi się tutaj spodobało Jeżeli mnie nie wygonicie, to chciałabym Wam tutaj potowarzyszyć i łyknąć trochę wiedzy praktycznej, a może uda mi się też Was wspomóc (chociaz Wy, raczej wiecie już wszystko!) Obecnie przekopywanie najdalszych zakątków sieci w poszukiwaniu informacji, jak wreszcie zostać mamą, stało się moją codziennością. Nieocenionym jednak jest dialog i wsparcie, którego nie ukrywam, że po prostu potrzebuję. Namiary na "Wasz" wątek dostałam od pewnej kochanej Osóbki, z którą poznałyśmy się na innym forum i bardzo mnie wspiera. Wątek nie jest tak prężny jak Wasz, wręcz chyba umiera
Pozwolę sobię na kilka słów o mnie. Starania o pierwszego dzidziusia od 1,5 roku, po 5 latach stosowania antykoncepcji. Od zawsze cykle nieregularne (40-65 dni). Jako pierwsze podjęte były próby stymulacji Clo,pozniej Clo i Pregnyl. Mimo reakcji organizmu ciąży naturalnej brak. Badania nasienia na granicy normy. Test postkoitalny wykazał wrogość śluzu. Dwa podejścia do inseminacji - do podania nasienia nigdy nie doszło z winy lekarza. Decyzja o wizycie w klinice niepłodności. Badania hormonów - podwyższona prolaktyna, amh. Skierowana na HSG z powodu przebytej operacji wyrostka z zapaleniem otrzewnej. Obecnie jestem po laparoskopii zakończonej laparotomią, lżejsza o jeden jajowód zmieniony wodniakowato, z uwolnionymi ze zrostów jajnikami, częściowo uwolnionymi jelitami i jednym jajowodem, który również uwalniano ze zrostów, ale niewiadomo czy bedzie drożny. W planach kolejne HSG i ivf, bo o iui żaden lekarz już nie wspomina. Obecnie dochodzę do siebie w domu po operacji.
Podrawiam Serdecznie i skromnie liczę na przyjęcie, a jeśli nie, to i tak będe podczytywać Jesteście super!
Pozwolę sobię na kilka słów o mnie. Starania o pierwszego dzidziusia od 1,5 roku, po 5 latach stosowania antykoncepcji. Od zawsze cykle nieregularne (40-65 dni). Jako pierwsze podjęte były próby stymulacji Clo,pozniej Clo i Pregnyl. Mimo reakcji organizmu ciąży naturalnej brak. Badania nasienia na granicy normy. Test postkoitalny wykazał wrogość śluzu. Dwa podejścia do inseminacji - do podania nasienia nigdy nie doszło z winy lekarza. Decyzja o wizycie w klinice niepłodności. Badania hormonów - podwyższona prolaktyna, amh. Skierowana na HSG z powodu przebytej operacji wyrostka z zapaleniem otrzewnej. Obecnie jestem po laparoskopii zakończonej laparotomią, lżejsza o jeden jajowód zmieniony wodniakowato, z uwolnionymi ze zrostów jajnikami, częściowo uwolnionymi jelitami i jednym jajowodem, który również uwalniano ze zrostów, ale niewiadomo czy bedzie drożny. W planach kolejne HSG i ivf, bo o iui żaden lekarz już nie wspomina. Obecnie dochodzę do siebie w domu po operacji.
Podrawiam Serdecznie i skromnie liczę na przyjęcie, a jeśli nie, to i tak będe podczytywać Jesteście super!
reklama
kasik36
Niebajka witaj Skoro w planach masz ivf a nie uiu to zapraszamy na watek "Kto po in vitro". My tu zaglamy z sentymentu ale wiecej info o ivf znajdziesz tam.
Podziel się: