reklama
aha , mozna wyrazac swoje opinie z tego co wiem... czy na forum jest to zakazane?Ja leczę się u pani doktor Zięby i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że na lepszą lekarkę nie mogłam trafić (a byłam już u bardzo wielu). Wkurza mnie jak ktoś piszę bzdury wyssane z palca nie znając nawet tej osoby. Pozdrawiam.
Magdusia 31
Fanka BB :)
Dziewczyny SYLHA się nic nie odzywa, a wczoraj miała mieć IUI-mam nadzieje ,że wszystko poszło zgodnie z planem
Na razie byłam u zwykłego ginekologa. Powiedziała mi ze cienkie endometrium. Dopiero w poniedziałek jadę do swojego lekarza na USG to będę więcej wiedzieć. Fotki z usg mam wydrukowane dla porównania. Oby się wszystko udało bo często pęcherzyki u mnie nie pękają.
Sahla niech odpoczywa. Na pewno się do nas odezwie.
Sahla niech odpoczywa. Na pewno się do nas odezwie.
sylha
mama bliźniakowa
Dziewczyny- jestem cały czas i Was podczytuję, ale nie mam natchnienia pisać....
Wczoraj miałam IUI ok. 19,15 h robioną na 2 pękniętych pęcherzykach. M miał dużą ilość ejakulatu i doktor zrobił z tego podwójną dawkę do podania, jak sam powiedział lepiej już być nie może......i klops, wróciłam do domu z mokrą bielizną, mimo iż leżałam u niego jeszcze tak ok. minut:---(, i co ja mam napisać.....
Wczoraj miałam IUI ok. 19,15 h robioną na 2 pękniętych pęcherzykach. M miał dużą ilość ejakulatu i doktor zrobił z tego podwójną dawkę do podania, jak sam powiedział lepiej już być nie może......i klops, wróciłam do domu z mokrą bielizną, mimo iż leżałam u niego jeszcze tak ok. minut:---(, i co ja mam napisać.....
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Poprzednim razem też miałam sucho, no tak zawsze musi być coś na przekór :-(
Podziel się: