reklama
sylha
mama bliźniakowa
sama nie wiem co mam o tym myśleć, mi się wydaje, że ta podwójna dawka to było za dużo, czułam nawet takie rozpinanie się w dole brzucha przy podawaniu, po prostu to musiał być ten płyn w którym plemniki się moczą
Lindi77
Fanka BB :)
Znalazłam coś na necie.Pisze że może troszkę wylecieć.
W wielu ośrodkach zaleca się 5-minutowe leżenie pacjentki po zabiegu, przy czym nie jest to rutynowa procedura. Jeżeli nasienie umiejscowione jest w jamie macicy, wystarczająca jego ilość dostanie się do jajowodów, pomimo że pacjentka może odczuwać, że część jego wypłynie na zewnątrz. Po zabiegu pacjentka opuszcza klinikę i prowadzi normalny tryb życia. Zabieg inseminacji trwa zwykle tyle, ile badanie ginekologiczne i nie jest bardzo obciążający dla pacjentki. Po zabiegu można od razu wrócić do normalnej aktywności życiowej.
W wielu ośrodkach zaleca się 5-minutowe leżenie pacjentki po zabiegu, przy czym nie jest to rutynowa procedura. Jeżeli nasienie umiejscowione jest w jamie macicy, wystarczająca jego ilość dostanie się do jajowodów, pomimo że pacjentka może odczuwać, że część jego wypłynie na zewnątrz. Po zabiegu pacjentka opuszcza klinikę i prowadzi normalny tryb życia. Zabieg inseminacji trwa zwykle tyle, ile badanie ginekologiczne i nie jest bardzo obciążający dla pacjentki. Po zabiegu można od razu wrócić do normalnej aktywności życiowej.
Agusiapela
Witam:-)
SYLHA-tak jak ci pisałam na priva że ten wyciek to jest płyn w którym są maczane plemniki także proszę mi się niczym nie denerwować bo to jest normalne przy IUI.
SYLHA-tak jak ci pisałam na priva że ten wyciek to jest płyn w którym są maczane plemniki także proszę mi się niczym nie denerwować bo to jest normalne przy IUI.
sylha
mama bliźniakowa
To co dziewczyny myślicie, że plemniki się nie przestraszyły i wzięły się do dzieła? ;-)
Magdusia 31
Sylha no wreszcie się odezwałaś-super, że dwa pękniete pęchezryki, że dwie porcje żołnierzyków miałaś podane,a tym że coś wyciekło, to proszę Cię nie przejmuj się, bo pewnie był to płyn w którym moczą sie żołnierzyki jak pisza dziewczyny.Głowa do góry, myśl pozytywnie, bo zwariujesz.
Ja nareszcie dziś dostałam@ i mogę brać wkońcu leki do stymulacji-chyba będę miała IUI jako ostatnia w tym m-cu(pewnie za jakieś 14-15 dni)
Dziewczyny powodzenia Wam życzę-oby ten wrzesień okazał sie wspaniałym miesiącem.
Ja nareszcie dziś dostałam@ i mogę brać wkońcu leki do stymulacji-chyba będę miała IUI jako ostatnia w tym m-cu(pewnie za jakieś 14-15 dni)
Dziewczyny powodzenia Wam życzę-oby ten wrzesień okazał sie wspaniałym miesiącem.
Magdusia 31
Sylha myślę, że żołnierzyki się nie wystraszyły i wzięły się do pracy-niech wkońcu spełnią swoje zadanie:-)
sylha
mama bliźniakowa
Musi się udać
reklama
Podziel się: